reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

Ja ostatni ważyłam Wiktorka na domowej wadze i wyszło 9600, może nie jest to mało ale wydaje mi się, że w ostatnim miesiącu przytył troche za mało bo tylko 200-300g. Ile wasze pociechy przybierają miesięcznie?

reklama
Kuba na domowej wadze wazy okolo 12 kg i ma 81 cm, ile przybiera miesiecznie ciezko mi powiedziec. Ostatnio tez bardzo urosl wiec pewnie dlatego tyle wazy, bo gruby nie jest i apetyt tez raczej ma maly.

hej, hej! Pamiętacie nas jeszcze?

Anek@ Ty to masz chłopa!!! Jeżeli chodzi o wagę Mateusza, ważyliśmy się na ponoć najdokładniejszej wadze lekarskiej pod słońcem i stało napisane, ze mały waży 9665, czyli przybrał przez miesiąc 500 gr.

Jak widzicie, najcięższy szkrab w kwietniówkach na starcie, teraz wyrownał do pozostałych. Przybiera prawidłowo, wiięc nie ma się czym martwić.

Jakże byśmy mogły zapomnieć :)

Moja ciężka baba tez teraz do najcięższych nie należy. Chyba po prostu za bardzo ją w brzuchu utuczyłam ;p

Nasza Maja to chyba najlzejsza :-( je jak smok ale ma chyba szybka przemiane materii :tak: Wazyla niedawno 7830 wiec wporownaniu z innymi maluszkami to bidulka :-D Przybierala ostatnio na wadze okolo 300-350 g troche to malo ale jest zdrowa robilismy badania i wszystko ok. A teraz jest po antybiotyku i apetyt jest sie zmniejszyl bardzo i pewnie tez malutko przybrala.

Victor był ważony u lekarza i ma 10,85kg i wg ich cm ma 80,5 a u mnie na stojaka 84 i nie wiem czy jest mniejszy leżąc;-)

To prawda Vici, jak zmierze Antka miarka to jest różnica niz na stojaco. Ja trzymam sie miarki stojacej i wiem ile cm rosnie.

reklama
Ciekawe, z tym mierzeniem:baffled::-D.
Wczoraj ważyłam w domu Kubę i wyszło mi 10 kg. A 11 dni temu u lekarza było 9.200 g. Widać, że apetyt mu wrócił i szybko nadrabia straty:tak:.
Muszę go jeszcze zmierzyć na stojąco;-).

Do góry