reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
No BUBA ładnie to wyjaśniłaś. :laugh:
Idzia Kamilka ładnie rośnie.
Papajka dziękujemy!
Idzia Kamilka ładnie rośnie.
Papajka dziękujemy!
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Buba2006 jakbyś czytała w moich myślach. Chciałam was o te centyle dopytać
A my dziś byłśmy na szczepieniu, Natalka była nawet grzeczna, popłakała tylko chwilke i dała mi się lekarza zapytac parę rzeczy A i zważyłyśmy ją i wyszło 8150g Całkiem nieźle I 74 centymetry Długonoga pannica mi rośnie
Margarett Jak na dziewczynkę to rzeczywiście wzrost imponujący a i waga odpowiednia do wzrostu Gratulacje!
My byliśmy dziś na szczepienniu i waga 7350 a wzrost 72 Przy pierwszym wkluciu Franek nawet sie nie zorientował tak był pochłonięty podrywaniem pielęgniarki a przy drugim troche sie skrzywił i dwie łezki uronił...dostał za to naklejkę Dzielny Pacjent
My byliśmy dziś na szczepienniu i waga 7350 a wzrost 72 Przy pierwszym wkluciu Franek nawet sie nie zorientował tak był pochłonięty podrywaniem pielęgniarki a przy drugim troche sie skrzywił i dwie łezki uronił...dostał za to naklejkę Dzielny Pacjent
Rybcia_21
Fanka BB :)
Margarett bardzo ładnie Natalka przybiera na wadze i jaka juz duza jest.
BUBA Franek też bardzo ładnie przybiera na wadze i duży jest.
BUBA Franek też bardzo ładnie przybiera na wadze i duży jest.
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
No ładnie dzieciaki przybierają!
BUBA dlaczego Franek miał dwa wkłucia? Które to było szczepienie? Z tego co pisałaś to korzystacie ze skojarzonych ???
BUBA dlaczego Franek miał dwa wkłucia? Które to było szczepienie? Z tego co pisałaś to korzystacie ze skojarzonych ???