reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dziecka

Mam nadzieję, że z nadejściem wiosny i lata zgubi trochę kilogramów i pójdzie do góry. Odżywiam go zdrowo, ale apetycik to on ma :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Agamal poczekaj jeszcze trochę i Dawid przestanie tak szybko przybierać na wadze,Przemo szybko przybierał na wadzę mniej więcej do 1,5 roku9 z tym ,że on miał "zapas" od urodzenia,bo ważył ponad 4 kg),od tego czasu przybyło mu jakieś 1,5-2 kg przez rok.

reklama
Mój Maki ma prawie 23 miesiące czyli już nei długo bedzie miał skończone dwa latka. Waży: 14,5 kg i ma 90 cm wzrostu. Wygląda szczupło.

Moja Olcia ma 22 miesiace, wazy 10,5kg, wzrost 85cm- takze jest malutka i drobniutka (po mamusi)..pozdrawiam

Kinia w lutym skończyla 18 miesiecy i waży 10,7 kg, mierzy 84 cm. Jest szczupla ale wysoka po nas rodzicach :-)

Załączniki

• P1110891.jpg
    P1110891.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 38
łojoj to moj syn chyba jakis kolos bo mierzy 88 cm a waży 14 kilo :)) i lubi obie podjeść ale ma szczescie nie jest grubasek bo wybiaga poniewaz ma zapedy do adhd hihih ;-)

reklama
Do góry