reklama
Casablanca7
Fanka BB :)
I nas się źródło ale już nie pamiętam jakiej wielkości była dziurka,
Nie pamiętam już jakiej wielkości ,Wiem że po 3 tygodniach nie było po niej śladu, u nas było może to też to że jednak poród był w 39 tc może się nie wykształciło, wiem że byłam w szoku zarówno w szpitalu jak się dowiedzieliśmy i na wizycie kontrolnej,jak okazało się że nie śladu po dziurce, również za pół roku była kolejna wizyta , na której widać było że zamknęło się wszystko. Jedźcie tam no wg mnie to nie jest operacyjne tylko do wyleczenia , diagnoza jest za wcześnie postawionaDziękuje. A możesz powiedzieć jak wyglądała u cb sytuacja jakiej wielkości była dziurka ? Czy były inne dolegliwości ?
Ja również przeżywam strasznie jeszcze jak mi powiedział o tej operacji na otwartym serduszku to się załamalamI nas się źródło ale już nie pamiętam jakiej wielkości była dziurka,
Nie pamiętam już jakiej wielkości ,Wiem że po 3 tygodniach nie było po niej śladu, u nas było może to też to że jednak poród był w 39 tc może się nie wykształciło, wiem że byłam w szoku zarówno w szpitalu jak się dowiedzieliśmy i na wizycie kontrolnej,jak okazało się że nie śladu po dziurce, również za pół roku była kolejna wizyta , na której widać było że zamknęło się wszystko. Jedźcie tam no wg mnie to nie jest operacyjne tylko do wyleczenia , diagnoza jest za wcześnie postawiona
U nas niby prawidlowo, ale przed zajściem miałam ogromne zaburzenia menstruacyjne.Ja również przeżywam strasznie jeszcze jak mi powiedział o tej operacji na otwartym serduszku to się załamalam
Mała urodziła.sie przez cc z powodu skoków tetna, na 3 dzień dopiero zrobili cc z zagrożeniem życia i zdrowia. Bo na początku myśleli że to anomalie
Casablanca7
U nas niby prawidlowo, ale przed zajściem miałam ogromne zaburzenia menstruacyjne.
Mała urodziła.sie przez cc z powodu skoków tetna, na 3 dzień dopiero zrobili cc z zagrożeniem życia i zdrowia. Bo na początku myśleli że to anomalieA
Mam nadzieję że jeszcze to wszytko się pozrasta
Dzień dobry , jesteśmy po kolejnym badaniuTak bardzo bym chciała (( żeby się zrosło.
Echo serca wykazało ubytek 6mm i pojawił się tętniak który nie przeszkadza przeplywowi.
Pani doktor zaproponowała program rsv podanie tabletek przeciwwirusowych. I prawdpobnie skończy się zabiegiem na otwartej klatce piersiowej czekamy na cud. Kolejna diagnoza zalamująca....
Casablanca7
A mówiła doktor,że ma szansę się do zrosnąć czy już w tym przypadku, tylko zabieg jest konieczny?Dzień dobry , jesteśmy po kolejnym badaniu
Echo serca wykazało ubytek 6mm i pojawił się tętniak który nie przeszkadza przeplywowi.
Pani doktor zaproponowała program rsv podanie tabletek przeciwwirusowych. I prawdpobnie skończy się zabiegiem na otwartej klatce piersiowej czekamy na cud. Kolejna diagnoza zalamująca....
Mówiła aby w cuda nie wierzyć. Ale nie pow że zrosnąć też się nie zrośnie. Może jeszcze z kimś to skonsultować?A mówiła doktor,że ma szansę się do zrosnąć czy już w tym przypadku, tylko zabieg jest konieczny?
reklama
My jeździmy do Śląskiego Centrum Chorob Serca. Vsd mielismy na badaniach prenatalnych, ale jakos ok 2mm, do porodu sie zrosło. Ostatecznie okazaoło sie, że mała ma asd II, ale to też się zarasta. Mi mowili, że do 5 mm ma szanse sie zrosnąc, potem, to juz tak niekoniecznie. Możliwe, że u was bez operacji sie nie obejdzie, tylko się zastanawiam czemu na otwartym sercu, bo nam mowili ze oni to jakos przez tętnice udową operują. W sumie oni są lekarzami, moze nie wszędzie sie da przez tą tętnicę udową, ale na pewno jakas druga konsultacja nie zaszkodzi. Trzymam kciuki, żeby było dobrze, wiem co to za stres jak sie słyszy, że z serduszkiem jest cos nie tak.Mówiła aby w cuda nie wierzyć. Ale nie pow że zrosnąć też się nie zrośnie. Może jeszcze z kimś to skonsultować?