M
Myszaaaa
Gość
I na połówkowe i na echo serca, nie w ten sam dzień. Tak jesteśmy małżeństwem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie mam takie samo odczucie. Każda rada jest krytykowana, jakakolwiek by ona nie była.Tak powiedziałabym, bo nie rozumiem uzależnienia akceptacji swojego dziecka, od tego czy inni ludzie go akceptują ona nie szuka wsparcia, każda rada jest tutaj atakowana, nawet dotycząca szerszej diagnostyki czy terminacji.
Na tym kończę udział w tym wątku.
Nie napisałam ze dla mnie jest tylko ze w okol są takie opinie.
Wszystko idealnie. Kość nosowa, przezierność, serce. Robił ten sam lekarz.Dziwne, że wcześniej nie wykryli avsd...
U mnie wykryli to na badaniach prenatalnych w 13 t.c., ponadto zrobilam od razu nifty, które wykazało wysokie ryzyko zd...
Zainwestowałam, jak widać zawiodła,Nastepnym razem zainwestuj w antykoncepcję.
Ten bezduszny komentarz ma pomóc? Czyli jak kobieta urodzi chore dziecko i będzie mieć problem z akceptacją tego faktu to powinna usłyszeć coś takiego: zainwestuj w antykoncepcję?!I co z tego?
Kazdy będzie miał jakaś opinie na jakiś temat. Będziesz się sugerować tym, co ci mówią, być może, idioci? Weź wyhoduj kregoslup.
Diagnostyke będziesz robić albo nie. Twoja wola.
Nastepnym razem zainwestuj w antykoncepcję.
Ten bezduszny komentarz ma pomóc? Czyli jak kobieta urodzi chore dziecko i będzie mieć problem z akceptacją tego faktu to powinna usłyszeć coś takiego: zainwestuj w antykoncepcję?!
Skąd w Was tyle nienawiści...