reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada letalna mojej córeczki....

Dziewczyny pomyślcie o tym aby napisać do założycielki bb, aniaslu. Z jej pomocą można by było zorganizować jakąś zbiórkę dla Tosi. Tu na forum jest mnóstwo świetnych mam, kobiet starających się o dziecko, które z pewnością by pomogly. Wiele z Nich nawet nie wie o tym wątku. Każda z Nas, która się udziela tu na forum tworzy tę społeczność, ale nie każda zna historię Tosi i jej mamy. Myślę że warto byloby to tu nagłośnić[emoji173]
Shea fantastyczny pomysł! Itsaris ja czytam Was od dawna, płacze i śmieje się razem z Wami, Tosia roztopiłaby nawet serce z lodu. Finansowo niestety nie mogę pomóc, ale jestem moderatorem, w stałym kontakcie z Administracją i Anią. Jeśli tylko będzie już informacja o zbiórce, naglosnie to na wątku moderatorskim i napiszę do Ani oraz na "swoich" macierzystych wątkach. Trzymam kciuki za postępy w rozwoju i pomyślny zakup huśtawki:) Ściskam Cię mocno!

reklama
Zbiórka to świetny pomysł [emoji6] przede wszystkim można ją później udostępnić po znajomych , na FB , IG , , może ktoś znany się włączyć , tym samym zachęcając swoich obserwatorów do pomocy. Pomysł by napisać do @aniaslu też świetny [emoji6]

Nawet nie wiem co napisać, jestem wzruszona po prostu, jesteście wspaniałe :)
Udalo mi się założyć zrzutke dla Tosi.
Konto jest jeszcze weryfikowane.

Bardzo chcialam żebyście mogły zobaczyć i usłyszeć Tosie :)

Z góry bardzo, bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję

@Itsaris cudownie opisane. Bardzo się cieszę że się udało. Weryfikacja trwa dosłownie kilka chwil. Nawet nie umiem opisać jak się cieszę. Wierzę że pójdzie zbiórka błyskawicznie. Ogromne całusy

Też się popłakałam! Tosia jest cudowna! Już przelew poszedł, po wypłacie jeszcze coś dorzucimy ;-)

reklama
Do góry