reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada letalna mojej córeczki....

@Itsaris obstawiam, że tak jak ja wiele dziewczyn kilka razy dziennie zagląda co u Was, ale nikt nie chce przeszkadzać Wam w tych wymarzonych chwilach - dziękuję, że piszesz! Tosia jest cudowna! Śliczna mała dziewczyneczka! No i w tej białej kołysce - naprawdę się wzruszyłam!
A co do karmienia piersią - brawo! I dla Ciebie i dla małego żarłoczka ;) M

reklama
@Itsaris obstawiam, że tak jak ja wiele dziewczyn kilka razy dziennie zagląda co u Was, ale nikt nie chce przeszkadzać Wam w tych wymarzonych chwilach - dziękuję, że piszesz! Tosia jest cudowna! Śliczna mała dziewczyneczka! No i w tej białej kołysce - naprawdę się wzruszyłam!
A co do karmienia piersią - brawo! I dla Ciebie i dla małego żarłoczka ;) M
No ja sie przyznam, ze wczoraj tu zaglądałam kilka razy. Nawet chcialam napisac, ale tak jak @DareToBe pisze nie chcialam przeszkadzać.

@Itsaris macie tyle osób, ktore Wam kibicuja, ze musi byc tylko lepiej. :*

Cudowny Tosiaczek[emoji173]
Jest naprawde piekna[emoji173]
A co do jedzonka... Nie wierzylam, ze bedzie jesc samodzielnie, a co dopiero, ze da rade chwycic piers[emoji7] Gratuluje Wam obydwu, bo to wspolna Wasza ciezka praca :)

@Itsaris cudowna Tosiulka [emoji7] pieknieje w oczach. I nie dziwie ci sie, ze dostrzegasz magie... dziecko ssace piers... jestem w ciazy i hormony mi pomagaja ciagle beczec jak czytam Wasze wiadomosci [emoji4] tak bardzo sie ciesze, ze jest Wam to dane. Takie dostawianie pomaga w laktacji. Tosia jest wspaniala, a Ty razem z nia. Usciskaj i ucaluj Ksiezniczke i M. To wasz wymarzony i wymodlony cud. Chwilo trwaj...

Ps. Tez bym nie zasypiala. Jednak spanie z dzieckiem przytulonym obok to rowniez wspolne bycie... tez tak robilam... odpoczywajcie i cieszcie sie soba.

Dziekuje [emoji178][emoji7][emoji175]

Śliczna kruszynka :) ile teraz waży ? Masz kontrolować wagę w domu czy nie ? Przystawiaj jak najczęściej. 30 ml ojej to rzeczywiście dużo więcej niż ostatnio. Duży postęp. Ucałuj Tosiulkę. A Ty odpocznij jeśli masz chwilkę :) Miłego dnia.
A i jakie ona ma śliczne włoski [emoji7]

reklama
Do góry