reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada letalna mojej córeczki....

reklama
Taka jakaś "dorosła" wyszła na tym zdjęciu, taka PANIENKA❤️
No w końcu zaraz SKOŃCZY ROK!

Jak ja sobie przypomnę, jak rok temu się bałam, pisałam do Was tutaj.... Czekałyście razem ze mną... Ech

Czuję się tak podekscytowana urodzinami Tosi.... I nie chodzi o imprezę, ale o sam fakt.... Że TEN dzień nadejdzie - że to będzie takie cudowne wyjątkowe święto ❤️
Nie potrafiłam spojrzeć w przyszłość i pomyśleć, że spędzimy wspólne Boże Narodzenie.... I naprawdę szczerze - nigdy nie myślałam, że będę wyprawiac Tosi roczek... Wiecie jak bylo zresztą....

A tymczasem, Tosia dostała piękną paczkę od @krolcia z idealnym na wymiar sweterkiem ❤️
I piękną kartkę z życzeniami ❤️

Umówiłam dziś nas na konsultacje przed turnusem rehabilitacyjnym :) pojedziemy do Warszawy 23.10.
Jeżeli wszystko będzie ok, to turnus mamy zaklepany od 18listopada :) a wszystko dzięki zbiórce na Facebooku... Mam nadzieję, że MEDEK będzie dla Tosi odpowiedni i przyniesie efekty ❤️

Czuję się tak podekscytowana urodzinami Tosi.... I nie chodzi o imprezę, ale o sam fakt.... Że TEN dzień nadejdzie - że to będzie takie cudowne wyjątkowe święto ❤
Nie potrafiłam spojrzeć w przyszłość i pomyśleć, że spędzimy wspólne Boże Narodzenie.... I naprawdę szczerze - nigdy nie myślałam, że będę wyprawiac Tosi roczek... Wiecie jak bylo zresztą....

A tymczasem, Tosia dostała piękną paczkę od @krolcia z idealnym na wymiar sweterkiem ❤
I piękną kartkę z życzeniami ❤

Umówiłam dziś nas na konsultacje przed turnusem rehabilitacyjnym :) pojedziemy do Warszawy 23.10.
Jeżeli wszystko będzie ok, to turnus mamy zaklepany od 18listopada :) a wszystko dzięki zbiórce na Facebooku... Mam nadzieję, że MEDEK będzie dla Tosi odpowiedni i przyniesie efekty ❤
Super, że zbiórka się powiodła:)
Kiedy imprezka z okazji roczku, dziś?

reklama
Do góry