reklama
Czuję się tak podekscytowana urodzinami Tosi.... I nie chodzi o imprezę, ale o sam fakt.... Że TEN dzień nadejdzie - że to będzie takie cudowne wyjątkowe święto
Nie potrafiłam spojrzeć w przyszłość i pomyśleć, że spędzimy wspólne Boże Narodzenie.... I naprawdę szczerze - nigdy nie myślałam, że będę wyprawiac Tosi roczek... Wiecie jak bylo zresztą....
A tymczasem, Tosia dostała piękną paczkę od @krolcia z idealnym na wymiar sweterkiem
I piękną kartkę z życzeniami
Umówiłam dziś nas na konsultacje przed turnusem rehabilitacyjnym pojedziemy do Warszawy 23.10.
Jeżeli wszystko będzie ok, to turnus mamy zaklepany od 18listopada a wszystko dzięki zbiórce na Facebooku... Mam nadzieję, że MEDEK będzie dla Tosi odpowiedni i przyniesie efekty
Nie potrafiłam spojrzeć w przyszłość i pomyśleć, że spędzimy wspólne Boże Narodzenie.... I naprawdę szczerze - nigdy nie myślałam, że będę wyprawiac Tosi roczek... Wiecie jak bylo zresztą....
A tymczasem, Tosia dostała piękną paczkę od @krolcia z idealnym na wymiar sweterkiem
I piękną kartkę z życzeniami
Umówiłam dziś nas na konsultacje przed turnusem rehabilitacyjnym pojedziemy do Warszawy 23.10.
Jeżeli wszystko będzie ok, to turnus mamy zaklepany od 18listopada a wszystko dzięki zbiórce na Facebooku... Mam nadzieję, że MEDEK będzie dla Tosi odpowiedni i przyniesie efekty
Super, że zbiórka się powiodłaCzuję się tak podekscytowana urodzinami Tosi.... I nie chodzi o imprezę, ale o sam fakt.... Że TEN dzień nadejdzie - że to będzie takie cudowne wyjątkowe święto ❤
A tymczasem, Tosia dostała piękną paczkę od @krolcia z idealnym na wymiar sweterkiem ❤
I piękną kartkę z życzeniami ❤
Jeżeli wszystko będzie ok, to turnus mamy zaklepany od 18listopada a wszystko dzięki zbiórce na Facebooku... Mam nadzieję, że MEDEK będzie dla Tosi odpowiedni i przyniesie efekty ❤
Kiedy imprezka z okazji roczku, dziś?
reklama
Podziel się: