królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Odczekaj co najmniej 8 dni i przekonaj sięCiekawe czy te moje chińczyki beda w stanie wykryć taka niska betę dziś niby jestem 1dpo i już mnie nosi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odczekaj co najmniej 8 dni i przekonaj sięCiekawe czy te moje chińczyki beda w stanie wykryć taka niska betę dziś niby jestem 1dpo i już mnie nosi
z dziś 36.72°niby spadła, ale dalej jest dość wysoko w porównaniu do poprzednich, więc dalej do obserwacji
Z lekkim opóźnieniem i wiem, że będziesz powtarzać betę. Także trzymam nadal kciukiMam wynik bety 4,81 ;/
Okularów nie trzeba, zeby to zobaczyc, ani balkonu ani slonca a latarki, ciemnieje, rób ponownie betę. Jak ja mialam ledwo widoczną kreskę to moja beta byla 5,48 więc testy są na prawdę czułe.Hej. To ja w ostatni dzień miesiąc z moim testowym updatem wydaje mi się, ze ciemnieje, chociaż sama nie wiem.
Jeszcze skoku, który potwierdzałby owulacje nie było, ale jescze wcześnie u Ciebie. Wyglada jakbyś była w trakcie dni płodnychU mnie temperatura w gorę, ale jakoś bez szału... bardzo jestem ciekawa jak będzie ona się kształtować, za to 1 raz paski owu nie wychodzą mi wcale, same jakieś cienie tylko...