Wika.00
Fanka BB :)
Mam wynik bety 4,81 ;/
To znaczy że coś się zadziało. Musisz powtórzyć za dwa dni zobaczyć czy urośnie. Trzymam kciuki !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wynik bety 4,81 ;/
powtórz za dwa dni, beta startuje od zera, a sama mowilas chyba ze to dopiero 9 dpoMam wynik bety 4,81 ;/
1.09 powtórz Jak jest 9dpo to bardzo wcześniutko, teraz trzeba czekać czy rośnie, a jutro sikaj dalejMam wynik bety 4,81 ;/
Hmm o czymś moze świadczyćMam wynik bety 4,81 ;/
Nieoczywisty wynik, niby ciąży brak, ale dość wysoka jak na totalne nic, może warto powtorzyć za 48h?Mam wynik bety 4,81 ;/
Robiłam w doagnostyce i wg ich norm ciąża jest od 5,8, także troszkę mi brakuję. Powtórzę na pewnoHmm o czymś moze świadczyć
Jakie masz normy w laboratorium? Ja bym robila testy - jak będą ciemniec to znowu beta.
Wynik jest tak na granicy, że nie wiem czy wytrzymam 48h i jutro nie sprawdzęNieoczywisty wynik, niby ciąży brak, ale dość wysoka jak na totalne nic, może warto powtorzyć za 48h?
Prog zacny!Właśnie przyszły mi wyniki proga 19,80