Dziewczyny zrobiłam test ciążowy wczoraj 12dpo (pozytywny) i beta hcg wynik 54 mIU/ml. Dzisiaj pojawiło się minimalne brązowe plamienie. Zamierzam jutro powtórzyć beta hcg żeby sprawdzić przyrost. Czy mogę zrobić coś jeszcze? Niepokoi mnie to plamienie.
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Zrób progesteron, może masz niedomoge i będzie trzeba suplementowaćDziewczyny zrobiłam test ciążowy wczoraj 12dpo (pozytywny) i beta hcg wynik 54 mIU/ml. Dzisiaj pojawiło się minimalne brązowe plamienie. Zamierzam jutro powtórzyć beta hcg żeby sprawdzić przyrost. Czy mogę zrobić coś jeszcze? Niepokoi mnie to plamienie.
Mama2601
Zaangażowana w BB
Dziewczyny zrobiłam test ciążowy wczoraj 12dpo (pozytywny) i beta hcg wynik 54 mIU/ml. Dzisiaj pojawiło się minimalne brązowe plamienie. Zamierzam jutro powtórzyć beta hcg żeby sprawdzić przyrost. Czy mogę zrobić coś jeszcze? Niepokoi mnie to plamienie.
Ja plamilam na początku ciąży, ale to tylko w dniu spodziewanej miesiączki, jednorazowo i tyle
Każde plamienie powinno się konsultować z lekarzem jeśli nie osobista wizyta to przynajmniej teleporada. Lekarz doradzi Ci najlepiej co robić
Madlen37
Zaangażowana w BB
Jak długo się staliście, jeśli można zapytać?Dziewczyny zrobiłam test ciążowy wczoraj 12dpo (pozytywny) i beta hcg wynik 54 mIU/ml. Dzisiaj pojawiło się minimalne brązowe plamienie. Zamierzam jutro powtórzyć beta hcg żeby sprawdzić przyrost. Czy mogę zrobić coś jeszcze? Niepokoi mnie to plamienie.
To będzie 9 cyklJak długo się staliście, jeśli można zapytać?
Madlen37
Zaangażowana w BB
To gratuluję, że się Wam udało powodzeniaTo będzie 9 cykl
Mama2601
Zaangażowana w BB
Mam nadzieję że się udało, bo niepokoi mnie to plamienie.
Ale plamisz non stop czy tylko jednorazowo?
reklama
Paxa
Fanka BB :)
A może to implantacja? Tak czy siak, ja bym to od razu skonsultowała z ginekologiem. Nic na własną rękę sama bym nie robiła.Raczej nie non stop. Zauważyłam rano na wkładce i przed chwilą.