MyszkaMiki30
Fanka BB :)
taka szansa przeszła koło nosaKurcze, chyba się wystraszył... Ojej. Tak mi przykro, że aż wcale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taka szansa przeszła koło nosaKurcze, chyba się wystraszył... Ojej. Tak mi przykro, że aż wcale
Ten ropniak na pochwie mnie wykończył
Ok dziekiZe oba testy są negatywne
"Czy sobie podejdziemy"? Przecież to miała być pomoc przede wszystkim
Mam nadzieje, ze w końcu się uda Nie udzielam rad „wyluzuj” bo z autopsji wiem, ze to po prostu nie działa, a tego typu teksty powodowały iii w sumie wciąż wywołują u mnie złość. Dlatego determinacja, suple, leczenie, winko w okresie owulacyjnym - to moje rady ( o które nikt nie pytał )Trochę ponad rok kombinujemy, póki co bez sukcesów. Dzisiejsza beta powie, czy przełamałam passę
Będę pilnować daty i zapytam 31.08 co na usg widać i słychać Może tak po prostu coś dyskomfortowego się dzieje w związku za zmianami w organizmie, mam nadzieję, że minie szybko i będzie zdrowe bejbi!
Ja też nie mam wiadomości, phi...Do mnie też nie napisał co ja jakaś gorsza
Może stwierdził, ze nam to nic nie pomoże ?Do mnie też nie napisał co ja jakaś gorsza