reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Sorry skupiłam się na drugiej części. Mierzylam od 10 dc bo miałam gorączkę do 8dc
ciężko cokolwiek z tego wykresu wywnioskować, bo masz straszne skoki temperatur. U mnie pierwsza faza cyklu jest mniej więcej taka sama (temperatury w okolicy 36,6), na owulację spadek, a po owulacji temperatura rosnąca w okolicach powyżej 37 wiec ładnie widać gdzie owulka

Załączniki

• IMG_1563.jpeg
    IMG_1563.jpeg
    93,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
ciężko cokolwiek z tego wykresu wywnioskować, bo masz straszne skoki temperatur. U mnie pierwsza faza cyklu jest mniej więcej taka sama (temperatury w okolicy 36,6), na owulację spadek, a po owulacji temperatura rosnąca w okolicach powyżej 37 wiec ładnie widać gdzie owulka
No tak tu ładnie wszystko widać. No nic widocznie zaś mam coś z tym cyklem

Nie umiem inaczej zrobić screena jak na dwie części :p mierze zaraz po wstaniu z łóżka w toalecie :p ale tak w pochwie o jednej porze
Hmm... patrząc na wykres to nie widać wyraźnego skoku...
a 15dc to już powinno być coś widać.

chciaż wait.,.wstajesz z łóżka i mierzysz po wstaniu w toalecie???
Powinno się mierzyć po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka :)

reklama
co to za aplikacja ?

Do góry