reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Nie umiem inaczej zrobić screena jak na dwie części :p mierze zaraz po wstaniu z łóżka w toalecie :p ale tak w pochwie o jednej porze
mierzy się przed wstaniem, nie widzę, żeby było mierzone termometrem z dwoma miejscami po przecinku (a to bardzo ważne, bo 36,6 a 36,69 to ogromna różnica) i dalej wrzucasz mi screeny temperatur tylko po owulacji

reklama
mierzy się przed wstaniem, nie widzę, żeby było mierzone termometrem z dwoma miejscami po przecinku (a to bardzo ważne, bo 36,6 a 36,69 to ogromna różnica) i dalej wrzucasz mi screeny temperatur tylko po owulacji
Sorry skupiłam się na drugiej części. Mierzylam od 10 dc bo miałam gorączkę do 8dc

Załączniki

• 5F6B8975-CA0A-4C49-8054-E6719BCEB963.jpeg
    5F6B8975-CA0A-4C49-8054-E6719BCEB963.jpeg
    101,9 KB · Wyświetleń: 51
Nie umiem inaczej zrobić screena jak na dwie części :p mierze zaraz po wstaniu z łóżka w toalecie :p ale tak w pochwie o jednej porze
Powiem tak...nie jestem specem w mierzeniu temperatury,ale zauważyłam jedno..przed wstaniem miałam niższą niż po wstaniu i dojściu np po termometr...nie mierzylam termometrem z 2 kreskami po przecinku lecz zwykłym, ale różnica i tak była o 1 kreskę...także myślę że najbardziej wiarygodna temperatura jest tuż przed wstaniem z wyrka

Powiem tak...nie jestem specem w mierzeniu temperatury,ale zauważyłam jedno..przed wstaniem miałam niższą niż po wstaniu i dojściu np po termometr...nie mierzylam termometrem z 2 kreskami po przecinku lecz zwykłym, ale różnica i tak była o 1 kreskę...także myślę że najbardziej wiarygodna temperatura jest tuż przed wstaniem z wyrka
Oki dzięki, to i tak był ostatni cykl starań Ae może kiedyś się przyda xd

reklama
Do góry