Madlen37
Zaangażowana w BB
Ok 12-14Coś tu jakby świta ile dni po?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok 12-14Coś tu jakby świta ile dni po?
Pójdę we wtorekJuz szłabym na betę, skoro byl dziwny okres a tu cos świta.
Narazie biorę to na zimno, bo bobo test ma słabe opinie co do swojej wiarygodności...No coś tam świta
Widać, kreseczka przebijaU mnie dziś coś takiego... Coś widzę, pojawiło się w prawidłowym czasie... Ale to bobo test i naczytałam się, że lubi oszukiwać
No wiem właśnie, ale dowiedziałam się o tym jak już je zakupiłamNarazie biorę to na zimno, bo bobo test ma słabe opinie co do swojej wiarygodności...
Tutaj coś widzę, trzymam kciukiU mnie dziś coś takiego... Coś widzę, pojawiło się w prawidłowym czasie... Ale to bobo test i naczytałam się, że lubi oszukiwać
Bardzo bym chciała dam znać po becieNo wiem właśnie, ale dowiedziałam się o tym jak już je zakupiłam
Niemniej jest szansa, że u Ciebie są wiarygodne
Trzymam kciukiPójdę we wtorek
No ja tez widzę, ale ten bobo test mnie kolka razy oszukałOk 12-14
No właśnie... Też czytałam, że lubi oszukać.. chyba przejadę się do apteki, po kolejne... Wezmę z mniejszą czułością... Bo teraz o tym myślę... Zobaczę co pokaże. I zrobię jeszcze jutro rano. No nic trzymajcie kciukiNo ja tez widzę, ale ten bobo test mnie kolka razy oszukał