Carmen2412
Fanka BB :)
Ten sierpień powoli zaczyna wyglądać lepiej u mnie testowanie na początku września będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kciuki za betę!hej, hej
U mnei dziś tak.9 dpo. Na żywo są bardziej widoczne. Mam nadzieje, ze uda mi się skoczyć na bete przed praca
zaczęły się dni płodne U mnie kilka dni jest taki śluz i dopiero mam owulacjęDziewczyny a dzisiejszy spadek temperatury o 0.5 stopnia i mokry ciągnący śluz, ktory dzis z rana sie pojawił to dobra zapowiedź zblizajacej się owulacji?
nie będziesz powtarzać testu?Ja testowalam w sobotę i było biało. Czekam na okres, spóźnia się dopiero jeden dzień, ale zapewne dzisiaj przyjdzie
Raczej nie, czuje ze zbiera mi się na okresnie będziesz powtarzać testu?
jak dla mnie tak, działajcieHej dziewczynki co myślicie, czy to już peak?
Mam jeszcze 6 dni seksu do wyjazdu męża oby ta owulacja w ciagu tych dni nastapiła. Będę wtedy zadowolona bardzozaczęły się dni płodne U mnie kilka dni jest taki śluz i dopiero mam owulację
Wg mnie tak też używam tych z easy@home i u mnie tak wyglądają podczas pikuHej dziewczynki co myślicie, czy to już peak?