pietraczkaa
Fanka BB :)
Nie mogło być inaczej Teraz będzie już tylko super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mogło być inaczej Teraz będzie już tylko super
Raczej nie non stop. Zauważyłam rano na wkładce i przed chwilą.
Rośnie
Na proga czekam jeszcze. Ale powiem wam, że chyba w sobotę zrobię powtórkę. Mam jeszcze jedno skierowanie z luxmedu
Dziękuję wam wszystkim za kciuki
@LadyCaro pierwsza dzisiaj o mnie wspomniałas i przyznam, że było to bardzo miłe i się wzruszyłam jak zobaczyłam te wpisy, aż się popłakałam ale nie pisałam wcześniej bo trochę głupio
No ja tez póki co boje się tam iść. Przeszłość uświadomiła, że za chwile wszystko może się skończyćBardzo bym chciała
Czekam do soboty, żeby mieć taką pewność czy rośnie.
Mam takie same obawyNo ja tez póki co boje się tam iść. Przeszłość uświadomiła, że za chwile wszystko może się skończyć
DziękiGratuluję
Życzę i ja Wam tego. Rośnijcie w szesz i blokujcie dostęp do staraczek. Wręcz nie ma być tu dla Was miejscaMam takie same obawy
Ale mam nadzieję już niedługo tam będziemy pisać
No spokoŻyczę i ja Wam tego. Rośnijcie w szesz i blokujcie dostęp do staraczek. Wręcz nie ma być tu dla Was miejsca