królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny
Kurcze, też jadłam ananasa po potencjalnej ovu , ale u mnie nie zadziałało 2gi dzień @Żadnych
Seks piątek, sobota, niedziela
Owu chyba w poniedziałek albo wtorek
Uwaga jadłam ananasa i suszone morele po owulacji
Czy to automatycznie dopasowywują do aktywności czy co?Ej a tak w ogóle, to moje poczatki na forum i może wyjde na zacofaną czy jaką tam , ale co to np że pod moim nickiem bylo zaciekawiona BB a teraz jest aktywna w bb i jest jeszcze duzo innych takich typu zaangazowana fanka itp..?ocb
SuperDziewczyny u mnie też pojawił się wynik.. Trzymam mocno kciuki za Was!
Ja też nowa, ale dokładnie tak mi się wydaje że im bardziej się udzielasz komentarze robisz to " awansujesz"Czy to automatycznie dopasowywują do aktywności czy co?
Gratuluję oby beta rosła !!!Dziewczyny u mnie też pojawił się wynik.. Trzymam mocno kciuki za Was!
Nom, właśnie tak myśle na logikęJa też nowa, ale dokładnie tak mi się wydaje że im bardziej się udzielasz komentarze robisz to " awansujesz"