reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Dziewczyny beta zrobiona 🤞 i znalazłam laboratorium gdzie współpracują z synlabem, lubię synlab szybko są wyniki

Po południu będzie wiadomo

Dziękuję za wszystkie kciuki, mam nadzieję że pomogą ♥️

Zdjęcia mam na których widać kreskę dopiero teraz robione w lepszym świetle ale też test zdążył mocno wyschnąć więc nie wiem czy wrzucać

Dziewczyny beta zrobiona 🤞 i znalazłam laboratorium gdzie współpracują z synlabem, lubię synlab szybko są wyniki

Zdjęcia mam na których widać kreskę dopiero teraz robione w lepszym świetle ale też test zdążył mocno wyschnąć więc nie wiem czy wrzucać
Wrzucaj 😁

Wrzucaj!

Uwaga wrzucam 😉
Na żywo jest różowy kolor, mąż potwierdza

W sztucznym świetle w łazience rano nie było widać 🙈
Jeśli to wygląda na testowa proszę dać znać bo ja znawca testów nie jest 😅

Załączniki

• IMG_20220813_095423.jpg
    IMG_20220813_095423.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 206
  • IMG_20220813_095426.jpg
    IMG_20220813_095426.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 204