Bażantka_1991
Fanka BB :)
Ja też trzymam kciuki za wszystkie kobitki z cieniami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WrzucajDziewczyny beta zrobiona i znalazłam laboratorium gdzie współpracują z synlabem, lubię synlab szybko są wyniki
Po południu będzie wiadomo
Dziękuję za wszystkie kciuki, mam nadzieję że pomogą
Zdjęcia mam na których widać kreskę dopiero teraz robione w lepszym świetle ale też test zdążył mocno wyschnąć więc nie wiem czy wrzucać
Wrzucaj!Dziewczyny beta zrobiona i znalazłam laboratorium gdzie współpracują z synlabem, lubię synlab szybko są wyniki
Po południu będzie wiadomo
Dziękuję za wszystkie kciuki, mam nadzieję że pomogą
Zdjęcia mam na których widać kreskę dopiero teraz robione w lepszym świetle ale też test zdążył mocno wyschnąć więc nie wiem czy wrzucać
Kreseczka taka jak moja! Babo, to ciążowa!Uwaga wrzucam
Na żywo jest różowy kolor, mąż potwierdza
W sztucznym świetle w łazience rano nie było widać
Jeśli to wygląda na testowa proszę dać znać bo ja znawca testów nie jest
Wydaje mi się, że Twoja była mocniejszaKreseczka taka jak moja! Babo, to ciążowa!
Widać bardzo ładnie mi też się udało skoczyć na betę, wynik koło 18Uwaga wrzucam
WidaćUwaga wrzucam
To trzymam kciuki za wysoki wynikWidać bardzo ładnie mi też się udało skoczyć na betę, wynik koło 18