reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Dziewczyny bo mam jeszcze teraz rozkmine ( nie krzyczcie za głupie pytanie jeśli już 😀) czy jeśli owulacja wystąpi wcześniej niż się zakłada np w 12 a nie w 15dc to czy okres wtedy na bank tez będzie szybciej ? Wiem, ze faza lutealna jest stała, wiec wychodziłoby, ze naturalnie tak, ale pewności nie mam wiec zasiegam opini 😘😁

reklama
Dziewczyny bo mam jeszcze teraz rozkmine ( nie krzyczcie za głupie pytanie jeśli już 😀) czy jeśli owulacja wystąpi wcześniej niż się zakłada np w 12 a nie w 15dc to czy okres wtedy na bank tez będzie szybciej ? Wiem, ze faza lutealna jest stała, wiec wychodziłoby, ze naturalnie tak, ale pewności nie mam wiec zasiegam opini 😘😁
Dokladnie tak :D

No właśnie- coś jest nie tak ale jeśli zajdziesz nie diagnozując się do końca to niestety scenariusz może się powtórzyć. Nigdzie przecież nie napisałam żebyś odpuściła starania na 10 lat tylko żebyś podchodziła do starań na większym luzie No i w międzyczasie może uda się jeszcze znaleźć jakies problemy które da się leczyć i zapobiegną kolejnej stracie. Widziałam, że poroniłaś w marcu więc pomiędzy staraniami a tamtą ciążą nie minęło niewiadomo ile czasu. 😉
Też jestem młoda- mam 23 lata, staram się od ponad 4 lat, straciłam 8 ciąż, nie mam żadnego żywego dziecka, mam wiele chorób i niedługo przejdę menopauzę- w przeciwieństwie do Ciebie mam może kilka miesięcy czasu na zajście w ciążę i niestety już nie mogę sobie pozwolić na spokojne starania i w żadnym wypadku mnie nie zabolało to, że jesteś młoda i pragniesz dziecka bo ja rozpoczęłam starania w wieku 19 lat. 😉
A jakie jest twoje AMH? Jak gdzieś pisałaś to sorry musiało mi umknąć 🙈

Chyba tak, bo moje cykle mają czasami 26 dni a czasami 34.

A ja mam taką zagwostkę. W lipcu przesunęła mi się owu i wystąpiła 22 dc. Czy to znaczy, że w sierpniu również może być podobna sytuacja? Wczoraj, 14dc, gin stwierdziła, że wg norm powinnam mieć owu 16dc, a pęcherzyki są jeszcze małe i nie ma dominującego. Endometrium 8mm.
I teraz nie wiem czy ten cykl już jest spisany na straty czy po prostu pęcherzyki nadal dojrzewają, bo owu wystąpi później 😰
Nie znam się na tym, zrobię proga na pewno w przyszlym tyg i też pójdę jeszcze do gina.

reklama
Do góry