Sylwanka89
Fanka BB :)
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje
nasteony pączek warto było odchudzać się te 7 dni!
Herbata imbir miód cytryna oraz w daniach dużo czosnku jem i mnie ostatnio to jakoś ratuje przed przeziębieniamiJa się czuje fatalnie . Katar ból gardła , łamie kości ,zimno mi w dodatku w pracy zimno klima chodzi .
Dzięki za rady . Zastanawiam się czy iść do swojej doktor rano czy popołudniu do innego lekarza ;/Herbata imbir miód cytryna oraz w daniach dużo czosnku jem i mnie ostatnio to jakoś ratuje przed przeziębieniami
Dziękuję Jutro idę z rana na krew. Dzień 26, jutro miałaby być @. Trochę mnie mdliło od kilku dni. Wogóle cycki mnie nie bolą i już schizy. Zrobię betę jutro i w Sb.Gratuluję
Czekamy na betę
Który dzien cyklu? Ile dni po.. pozytywny?
Jak Samopoczucie przed testem?
Dopiero zacznę. I w sumie muszę. Kurde dzisiaj kontrolnie zrobiłam na czczo glukozę (mam w domu glukometr) i wyszło 97 także nie za bardzo.nasteony pączek warto było odchudzać się te 7 dni!
Nie muszą boleć piersi na samym początku mnie piersi zaczęły boleć dopiero po 10 tygodniu. Także trzymam kciuki za pozytywna betę i przyrost !Dziękuję Jutro idę z rana na krew. Dzień 26, jutro miałaby być @. Trochę mnie mdliło od kilku dni. Wogóle cycki mnie nie bolą i już schizy. Zrobię betę jutro i w Sb.
Myślałam, że jestem jedyna która jeszcze tego nie zrobiłaWczoraj chciałam zrobić przy zespole antyfosfolipidowym i progu, ale doliczając do tego AMH zapłaciłabym 609 zł .
169 kosztuje AMH- stwierdziłam, że aż takiej potrzeby nie mam.
A ja uważam, że AMH jest badaniem które wiele nam powie... wkoncu to rezerwą jajnikowa. Ja mam zamiar zrobić żeby sprawdzić czy mi nie spadaMyślałam, że jestem jedyna która jeszcze tego nie zrobiła