reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziękuję 😍Jutro idę z rana na krew. Dzień 26, jutro miałaby być @. Trochę mnie mdliło od kilku dni. Wogóle cycki mnie nie bolą i już schizy. Zrobię betę jutro i w Sb.
Nie muszą boleć piersi na samym początku ;) mnie piersi zaczęły boleć dopiero po 10 tygodniu. Także 😊 trzymam kciuki za pozytywna betę i przyrost !

Byłam właśnie u ginekologa, tego poprzedniego, nie z kliniki, i cieszę się bardzo, że do niego wróciłam. Jest konkretna akcja, konkretny monitoring, rozplanowane działanie przy braku ciąży, a nie "oto Aromek, pobierze se pani, a jak nie pyknie to in vitro".

Mam teraz pęcherzyk 19mm, za 9 dni mam sprawdzić progesteron i AMH (wyjeżdża na urlop, więc mi usg nie zrobi w momencie owu). Jak przez 2-3 cykle nie zaskoczę to robimy laparoskopię i być może wejdą gonadotropiny, ale to się okaże w praniu. Misja na najbliższe dni - oczytanie się w laparo i gonado :D

reklama
Do góry