lady_in_blue
Fanka BB :)
Może da jakieś leki i będzie dobrze :-)Ja dzisiaj mam wizytę u endo. Wysokie DHEA-SO4, niskie SHGB i stosunek LH do FSH 0.45. Ciekawe co mi powie...
Daj znać jak poszło :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może da jakieś leki i będzie dobrze :-)Ja dzisiaj mam wizytę u endo. Wysokie DHEA-SO4, niskie SHGB i stosunek LH do FSH 0.45. Ciekawe co mi powie...
Liczę że pomoże, bo w lipcu stosunek LH do FSH był koło 0.60 a spadł do 0.45 i mnie to matwi, ciekawe czy to coś z przysadkąMoże da jakieś leki i będzie dobrze :-)
Daj znać jak poszło :-)
Też jestem ciekawa co Ci powie, daj koniecznie znaćLiczę że pomoże, bo w lipcu stosunek LH do FSH był koło 0.60 a spadł do 0.45 i mnie to matwi, ciekawe czy to coś z przysadką
Dam, dam Stresik, bo zmieniam lekarza, a do tej pory nie trafiłam na dobregoTeż jestem ciekawa co Ci powie, daj koniecznie znać
Ja już tez czekam na nowe rozdanie dzisiaj mam monitoring, zobaczę jak sprawy się maja.Nie mogę się doczekać