Miętusek
Moderator
U mnie potwierdzało się to z monitoringiem, ale kto wie.. Może też tak jest u mnie czasamiJa ostatnio czułam lewy, a owulacja była z prawego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie potwierdzało się to z monitoringiem, ale kto wie.. Może też tak jest u mnie czasamiJa ostatnio czułam lewy, a owulacja była z prawego
Zawsze mnie bardzo bolą. W tym miesiącu zamiast bólu była wieczna chcica za to.Dziewczyny Was tez bolą jajniki przy owulacji? Mnie strasznie boli dzisiaj prawy :-/
Mam tak samo.Mnie zazwyczaj bolą i czuję z którego jajnika jest owulacja. Raz ostatnio się zdarzyło, że te odczucia były niewielkie i zastanawiałam się czy owulacja była. Ale skok temp był więc pewnie tak.
Raz na parę miesięcy bolą mnie jajniki tak bardzo, że podczas seksu nie mogę się skupić na przyjemności tylko czuję ten jajniki.
Ale wszystko OK?Dziewczyny mam trochę zawał w życiu ale postaram się do końca tego tygodnia wszystko tu ogarnąć i powpisywać
No właśnie, proszę się poprawićDziewczyny mam trochę zawał w życiu ale postaram się do końca tego tygodnia wszystko tu ogarnąć i powpisywać