reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny czy wy tez macie czasem tak słaby peak LH? Ja normalnie mam mega widoczny wzrost tego hormonu przy owulacji a potem spadek, a w tym cyklu takie coś.. wstawię zdjęcia z poprzednich cyklów i z tego. Boje się ze to cykl bezowulacyjny.

Powiem Ci tak....ja miałam w tym msc najwyższy wynik 0.7 nawet mi aplikacja nie zaznaczyla to jako pik więc najpewniej nie było.
Temperatura się obrazuje tak jak na wykresie więc nie wiem czy była ta owu czy nie.... Najpewniej nie.

Załączniki

• d14eccc8-9e59-4377-900d-4158f3feafa0.jpeg
    d14eccc8-9e59-4377-900d-4158f3feafa0.jpeg
    24 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Dołączam rymowankę:

Gdy nadejdzie 10 dzień po owulacji
Będziemy szczęśliwe jak podczas wakacji
Gdyż na teście pojawią się dwie kreski
I wreszcie będziemy tulić wyczekane oseski
💞

U mnie równo 10dpo ( tej domniemanej wg temperatury) i niestety biel 🙂 więc w tym miesiącu nic nie przytulę nawet przez brzuch 😔

Dziewczyny Was tez bolą jajniki przy owulacji? Mnie strasznie boli dzisiaj prawy :-/
Mnie zazwyczaj bolą i czuję z którego jajnika jest owulacja. Raz ostatnio się zdarzyło, że te odczucia były niewielkie i zastanawiałam się czy owulacja była. Ale skok temp był więc pewnie tak.
Raz na parę miesięcy bolą mnie jajniki tak bardzo, że podczas seksu nie mogę się skupić na przyjemności tylko czuję ten jajniki.

reklama
Do góry