A jet taki? Staraczki 2020 byly swietne i kazde pytanie mozna bylo zadac przepraszam znajde odpowiednia grupeSkoro wiesz, że to nie jest łatwe to czemu wpadasz na wątek kreskowy od razu ze zdjęciem testu ?
Poszukaj sobie wątku o interpretacji randomowych testów i tam zadaj to pytanie.
reklama
Ihavehope
Fanka BB :)
Ja to się zastanawiam czy znowu jakiejś grypy żołądkowej nie ma bo od kilku dni jest mi niedobrze do tego wszystkie zapachy mnie drażnią - masakra. Już nie wspomnę o tym że nogi mnie bolą strasznie do tego puchną . Ten październik jest okropny
to oby rozeszło się po kościach w naszym przypadku mdłości mogą występować tylko z jednego powodu! Na żaden inny się nie zgadzamJa to się zastanawiam czy znowu jakiejś grypy żołądkowej nie ma bo od kilku dni jest mi niedobrze do tego wszystkie zapachy mnie drażnią - masakra. Już nie wspomnę o tym że nogi mnie bolą strasznie do tego puchną . Ten październik jest okropny
lady_in_blue
A jet taki? Staraczki 2020 byly swietne i kazde pytanie mozna bylo zadac przepraszam znajde odpowiednia grupe
Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy
Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy! 💪
www.babyboom.pl
Wpadłaś na wątek, w którym dziewczyny co miesiąc wpisują się na testowanie i wzajemnie wspierają. Znają swoje historie. Może nie jest "świetny" i nie można wpadać z butami z ulicy z każdym pytaniem ale te, które tutaj spędzają czas, mają wzajemne wsparcie ;-).
Carmen2412
Objawów ciąży nie szukam u siebie bo dopiero okres płodny się zakończył więc biorę tylko choroby pod uwagę Choć też wolałabym żeby to był objaw małego bejbika we mnieto oby rozeszło się po kościach w naszym przypadku mdłości mogą występować tylko z jednego powodu! Na żaden inny się nie zgadzam
Mrufka@@1
Mi mówili że po ciąży też szybko powinno się zajść a jak widać nie koniecznie ...Ach, nawet nie gadaj…Też odnoszę takie wrażenie.
Dziewczyny, które poronienia miały za sobą, powtarzały mi, że mamy szybko zacząć, bo one szybko zaszły. Organizm jest jeszcze w fazie „ciąża” i szybciej zaskoczy po poronieniu.
Sranie w banię.
No to ich zaskoczył, mój póki co nie.
doolary12
Zaangażowana w BB
Bo do tej pory leczyłam się u 2 lekarzy i jeden proponuję inseminację a drugi mieć chłopa przy sobie w określonym dniu. I zastanawiam się co bardziej skuteczne i którym tropem uderzyć.Część z nas próbowała, a dlaczego pytasz :-)?
Zazuu
A ja mam pytanie, czy przy progeateronie np w wysokości 5-6 jest możliwość zapłodnienia? I czy po owulacji do momentu zapłodnienia progesteron może spaść i zacząć rosnąć dopiero po implantacji?
Zapłodnienie odbywa się w ciągu jakichś 24 godzin od owulacji więc progesteron to dopiero zaczyna wtedy chociaż odrobinę rosnąć
królowa_kresek😉🙃
W maju ja usuniety jajowód ona koniec maja - miała usunięty tylko pęcherzyk, jej beta spadała i rosła.Kiedy byłaś w szpitalu?
reklama
Zazuu
Też się tak nasłuchałam, że po poronieniu zaraz będę znowu w ciąży i żeby się nie martwić... No i minął już ponad rok.
To po 4 poronieniach powinnam p**dą z deski ściągnąć i za każdym razem ciąża skoro tak