reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dzisiaj zapytałam *Dziewczyne z sali* jak tam starania i odpisała mi, ze jest już w ciąży 12 tydz😑😐😶 cieszę się, że udało im się i smutno mi ze u mnie bez zmian 😣😒😔
Ja mam wrażenie, że w ciążę zachodzi każda dziewczyna w moim otoczeniu tylko nie ja. A jak czytam historie, że dziewczynom udaje się zajść w ciążę w 1 cyklu po poronieniu to dziwię się jak to jest możliwe .. :(
W czym my jesteśmy gorsze od nich? Dlaczego jest taka niesprawiedliwość :(
W pracy koleżanki w ciąży, sąsiadki w ciąży.. Jedno dziecko ledwo co zaczęło chodzić, a teraz już druga ciąża.

reklama
A ja mam pytanie, czy przy progeateronie np w wysokości 5-6 jest możliwość zapłodnienia? I czy po owulacji do momentu zapłodnienia progesteron może spaść i zacząć rosnąć dopiero po implantacji?

Ja mam wrażenie, że w ciążę zachodzi każda dziewczyna w moim otoczeniu tylko nie ja. A jak czytam historie, że dziewczynom udaje się zajść w ciążę w 1 cyklu po poronieniu to dziwię się jak to jest możliwe .. :(
W czym my jesteśmy gorsze od nich? Dlaczego jest taka niesprawiedliwość :(
W pracy koleżanki w ciąży, sąsiadki w ciąży.. Jedno dziecko ledwo co zaczęło chodzić, a teraz już druga ciąża.
Ach, nawet nie gadaj…Też odnoszę takie wrażenie.

Dziewczyny, które poronienia miały za sobą, powtarzały mi, że mamy szybko zacząć, bo one szybko zaszły. Organizm jest jeszcze w fazie „ciąża” i szybciej zaskoczy po poronieniu.
Sranie w banię.

No to ich zaskoczył, mój póki co nie😏.

Dziewczyny, które poronienia miały za sobą, powtarzały mi, że mamy szybko zacząć, bo one szybko zaszły. Organizm jest jeszcze w fazie „ciąża” i szybciej zaskoczy po poronieniu.
Sranie w banię.

Też się tak nasłuchałam, że po poronieniu zaraz będę znowu w ciąży i żeby się nie martwić... No i minął już ponad rok.

Sranie w banię.

Dokładnie! Ja to sobie na luzie dawałam czas do czerwca (od lutego) 🤣🤣🤣 jaka ja byłam naiwna.

A dzisiaj to już mam mieszankę wybuchową mojego nastroju. Raz mam ochotę rzucić wszystko, napić się %%% i iść na imprezę, a potem przychodzi dołek i myślę o tym, że moje dziecko miałoby już 1 miesiąc i płaczę. A że starego nie ma, to sobie popłakać w samotności też mogę. Tego listopada jakoś nie czuję.

Czesc dziewczyny,

Jestem nowa chociaz nie do konca bo juz kiedys tu bylam. Mam 2 letnia corke i wlasnie chyba wpadlismy z mezem... Wiem dziewczyny ze staracie sie lata i nie jest latwe jak ktos mowi ze pyklo ale prosze rzuccie okiem na zdjecie i powiedzcie czy ja swiruje czy co 😱 dziekuje za kazda opinie.

Ja to się zastanawiam czy znowu jakiejś grypy żołądkowej nie ma bo od kilku dni jest mi niedobrze do tego wszystkie zapachy mnie drażnią - masakra. Już nie wspomnę o tym że nogi mnie bolą strasznie do tego puchną . Ten październik jest okropny 🥹

Czesc dziewczyny,

Jestem nowa chociaz nie do konca bo juz kiedys tu bylam. Mam 2 letnia corke i wlasnie chyba wpadlismy z mezem... Wiem dziewczyny ze staracie sie lata i nie jest latwe jak ktos mowi ze pyklo ale prosze rzuccie okiem na zdjecie i powiedzcie czy ja swiruje czy co 😱 dziekuje za kazda opinie.
jakiś delikatny przebłysk widzę. Gratuluje 😉

reklama
Czesc dziewczyny,

Skoro wiesz, że to nie jest łatwe to czemu wpadasz na wątek kreskowy od razu ze zdjęciem testu :)?
Poszukaj sobie wątku o interpretacji randomowych testów i tam zadaj to pytanie.

Do góry