reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Tak. Zniknęło mi po schudnięciu 15kg na diecie niskowęglowodanowej i zaszłam w ciąże po tym. Ostatnio jeden gin sugerował, żeby obserwować czy nie mam nawrotu, ale ostatnie moni to wykluczyło, bo tylko jeden pęcherzyk na oba jajniki.

A co do endometrium. Czy endometrium może się zmniejszyć o 4mm w 2 dni lub czy ginekolog może się o tyle mm pomylić? 😅

nie jestem pewna, ale chyba endo też może mieć różne grubości w różnych miejscach macicy. Może np Twój gin nie zmierzył Ci w najgrybszym miejscu?

Zgadzam się. Może być po prostu źle zmierzone. Ja miałam np. w CP tak, że w u jednego gina miałam 15mm, a u drugiego 20mm. Tego samego dnia :/

reklama
nie jestem pewna, ale chyba endo też może mieć różne grubości w różnych miejscach macicy. Może np Twój gin nie zmierzył Ci w najgrybszym miejscu?
Właśnie to było dwóch innych ginekologów. Jeden prowadzący a drugi specjalizujący się w endometriozie i u tego od endo endometrium było cieńsze i nie wiem w jakich miejscach mierzyli 😅

Do góry