reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

W takim razie chyba w czwartek pojadę na jeszcze jedno USG żeby sprawdzić jak wygląda moje endometrium w czasie potencjalnego zagnieżdżania bo nigdy w sumie nie robiłam USG w tym czasie po owulacji. 😅

reklama
Hej laseczki. Dzisiaj dzien lenia mam. Caly dzien prawie spię. No i nie wiem czy byla owulka czy nie bo tak jak pisalam lecimy na czuja jak narazie. Ale od dzisiaj rana boli mnie tzn tak ciagnie podbrzusze wiec jakas nadzieja jest nadal. Ta jesien mnie wykonczy. Jeszcze jutro mam jeden dzien laby a od wtorku 3 nocki :(.

Na innym wątku jest gorąca dyskusja czy można kupić podgrzewacz do wody żeby mieć do mleka modyfikowanego czy to zbędny gadżet i wystarczy termos
Tymczasem...

Załączniki

• 7b4fadf0-081e-4465-849d-b8e6048bdfa2.jpeg
    7b4fadf0-081e-4465-849d-b8e6048bdfa2.jpeg
    46,6 KB · Wyświetleń: 107
Leczę się na niedoczynność już ładne lata także badania robię co trzy miesiące. A to ma jakiś związek z porąbanymi snami?
Tak, zaburzenia funkcjonowania tarczycy mogą wpływać na zaburzenia snu ;) ja mam hashi 🤷🏻‍♀️ W razie czego polecam te tabsy twój cel to: sen na 100% - jakoś tak, są łagodne, naturalne i łatwo się po nich wstaje :) dla mnie to zbawienie bo budzi mnie pierdniecie muchy w domu obok a po tych tabsach przesypiam noc 😪

Na innym wątku jest gorąca dyskusja czy można kupić podgrzewacz do wody żeby mieć do mleka modyfikowanego czy to zbędny gadżet i wystarczy termos
Tymczasem...
Patrzyłam na te ekspresy! 😂😂 🤡 jak już pisałam mam wybrane pół wyprawki, łóżeczko, wózek, krzesełko do karmienia, nawet qrwasz kosz na zużyte pampy już sobie wybrałam 😂😂

reklama
Do góry