reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Jack Russell TerrierJakie cudaaa! To są kundelki czy rasowe?
asiasiasia
Hej laseczki. Dzisiaj dzien lenia mam. Caly dzien prawie spię. No i nie wiem czy byla owulka czy nie bo tak jak pisalam lecimy na czuja jak narazie. Ale od dzisiaj rana boli mnie tzn tak ciagnie podbrzusze wiec jakas nadzieja jest nadal. Ta jesien mnie wykonczy. Jeszcze jutro mam jeden dzien laby a od wtorku 3 nocki .
Zazuu
Owulacja
Ja mam "ekspres" do mleka modyfikowanego to jak coś to służę radąNa innym wątku jest gorąca dyskusja czy można kupić podgrzewacz do wody żeby mieć do mleka modyfikowanego czy to zbędny gadżet i wystarczy termos
Tymczasem...
hachette
Tak, zaburzenia funkcjonowania tarczycy mogą wpływać na zaburzenia snu ja mam hashi W razie czego polecam te tabsy twój cel to: sen na 100% - jakoś tak, są łagodne, naturalne i łatwo się po nich wstaje dla mnie to zbawienie bo budzi mnie pierdniecie muchy w domu obok a po tych tabsach przesypiam nocLeczę się na niedoczynność już ładne lata także badania robię co trzy miesiące. A to ma jakiś związek z porąbanymi snami?
Proponuję, żebyś tam dała dla picu ten obrazek .Na innym wątku jest gorąca dyskusja czy można kupić podgrzewacz do wody żeby mieć do mleka modyfikowanego czy to zbędny gadżet i wystarczy termos
Tymczasem...
Byłoby przednio .
Zazuu
Ja mam "ekspres" do mleka modyfikowanego to jak coś to służę radą
Jeszcze nawet nie jestem w ciąży, ale na pewno kiedyś o to zapytam
hachette
Patrzyłam na te ekspresy! jak już pisałam mam wybrane pół wyprawki, łóżeczko, wózek, krzesełko do karmienia, nawet qrwasz kosz na zużyte pampy już sobie wybrałamNa innym wątku jest gorąca dyskusja czy można kupić podgrzewacz do wody żeby mieć do mleka modyfikowanego czy to zbędny gadżet i wystarczy termos
Tymczasem...
reklama
Owulacja
Czekam na toJeszcze nawet nie jestem w ciąży, ale na pewno kiedyś o to zapytam