Wezu
Fanka BB :)
masz hodowlę?Jack Russell Terrier
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz hodowlę?Jack Russell Terrier
Patrzyłam na te ekspresy! jak już pisałam mam wybrane pół wyprawki, łóżeczko, wózek, krzesełko do karmienia, nawet qrwasz kosz na zużyte pampy już sobie wybrałam
Takmasz hodowlę?
tymczasem ja - niemająca pojęcia o istnieniu takiego urządzenia, wpisująca w google hasło ''ekspres'' do mleka modyfikowanegoJa mam "ekspres" do mleka modyfikowanego to jak coś to służę radą
wow, super
Nie pękaj, ja kompletując wyprawkę też nie wiedziałam, że takie coś istnieje w sumie to zwykły czajnik/termos trzymający określoną temperaturę ugotowanej wodytymczasem ja - niemająca pojęcia o istnieniu takiego urządzenia, wpisująca w google hasło ''ekspres'' do mleka modyfikowanego
tymczasem ja - niemająca pojęcia o istnieniu takiego urządzenia, wpisująca w google hasło ''ekspres'' do mleka modyfikowanego
ale serio taki za 2 koła?Tik tok mnie zachwycil
ja nie wiem nic, jeszcze... ale mam Was na forum I przyjaciółkę, która mi na pewno powie co mi się przyda a co nie... No i mam google Więc dam radę!Czego to nie wymyślą…
Jak byłam w ciąży przez 10 tygodni, to nie kupiłam nic.
Powtarzam: NIC.
Za to wiem tylko, że chcę łóżeczko dostawane Chicco, leżaczek-bujaczek Chicco i misia-szumisia.
To będzie dla mnie idealna wyprawka.