reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Wiecie co. Mam dzisiaj takiego ogromnego doła. Smutno mi i plakać się chce tak zupełnie bez powodu. Dzis ostatni dzien plodnych wedlug kaledarza co oczywiscie nie jest stuprocentowa pewnoscia. Bo nie potrafie obserwować się pod tym wzgledem :) a plodne mialam od 2 pazdziernika i tak codziennie serduszkowalismy porocz 3 pazdziernika i 7 pazdziernika (wtedy wedlug kaledarza moglabyc ale nie musiala owulacja ) no i dzisiaj gdzies kolo 3 w nocy znowu serduszkowalismy. Ciekawe czy cos z tego bedzie :) no nic trzeba czekac. Ale co mnie gniecie od srodka to nie mam pojecia

reklama
No bez jaj! Co tu się odjaniepawla😱??

Ten piździernik jest jeszcze bardziej porąbany, niż Lato z Radiem i PiS razem wzięci.

Ja tylko chciałam napisać, że szukałam moni na mojej Opolszczyźnie i w Opolu w jednej klinice moni kosztuje 3x100 zł.

I to nawet u ginekologicznej sławy opolskiej.
U Tej sławy na W. czy innej? XD

reklama
Wiecie co. Mam dzisiaj takiego ogromnego doła. Smutno mi i plakać się chce tak zupełnie bez powodu. Dzis ostatni dzien plodnych wedlug kaledarza co oczywiscie nie jest stuprocentowa pewnoscia. Bo nie potrafie obserwować się pod tym wzgledem :) a plodne mialam od 2 pazdziernika i tak codziennie serduszkowalismy porocz 3 pazdziernika i 7 pazdziernika (wtedy wedlug kaledarza moglabyc ale nie musiala owulacja ) no i dzisiaj gdzies kolo 3 w nocy znowu serduszkowalismy. Ciekawe czy cos z tego bedzie :) no nic trzeba czekac. Ale co mnie gniecie od srodka to nie mam pojecia

Ale seks też byl?😂

Do góry