reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
To bym była co i rusz w ciąży, a tak dwa lata już się męczę😮‍💨.

Naprawdę zaczynam walić głową w mur powoli.

Ja mam roboczą teorie (nie popartą absolutnie niczym, nawet logiką 😂) że to trzeba trafić te 6 godzin przed tymi strategicznymi 6 godzinami życia jaja. Nie ma żadnego innego argumentu, który by wyjaśniał czemu my tu nadal wszytkie jesteśmy 😂

Ja mam roboczą teorie (nie popartą absolutnie niczym, nawet logiką 😂) że to trzeba trafić te 6 godzin przed tymi strategicznymi 6 godzinami życia jaja. Nie ma żadnego innego argumentu, który by wyjaśniał czemu my tu nadal wszytkie jesteśmy 😂
Poparte, niepoparte, ale to ma sens.

Ja już takie strategie obieram razem z Chłopym mym, algorytmy wyznaczamy.

Żeby człowiek, który na studiach miał anatomię i fizjologię człowieka, biologię komórki, genetykę i inżynierię genetyczną nie potrafił zajść w ciążę, to jest unmöglich.

reklama
Piździernik piździernik..
Nawiedziła mnie wczoraj @ w 21 dniu po zabiegu. Namieszała. My już spakowani do wyjazdu a tu nagle jeb 1dc. A badania miałam robić hormonalne (1-3dc).. zmiana planów, badanie dziś o świcie ale zagadka bo okres tak skąpy, że nie wiem czy to to na pewno 🙄🤯. Leciutko czułam brzuch.. a u mnie zawsze jest z przytupem i obficie. Wiem że to zawirowanie po zabiegu, także nikt mi nie odpowie co jest grane.
@Ceonis co z Twoją torbielą?

Do góry