asiasiasia
Fanka BB :)
to wiem ale nie potrafie inaczejSugerowanie się kalendarzem jest równie ważne jak wróżenie z fusów albo szklanej kuli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to wiem ale nie potrafie inaczejSugerowanie się kalendarzem jest równie ważne jak wróżenie z fusów albo szklanej kuli
Byłoby cudownie gdyby trwała 48h
hehhe to tez micik wiemByłoby cudownie gdyby trwała 48h
seks byk codziennie procz 3 pazdziernika i 7 pazdziernika. A tak od 2 codziennie.Jak jest seks co 2 dni, to szanse zawsze są .
takDzien przed było?
To bym była co i rusz w ciąży, a tak dwa lata już się męczę.Byłoby cudownie gdyby trwała 48h
To bym była co i rusz w ciąży, a tak dwa lata już się męczę.
Naprawdę zaczynam walić głową w mur powoli.
Poparte, niepoparte, ale to ma sens.Ja mam roboczą teorie (nie popartą absolutnie niczym, nawet logiką ) że to trzeba trafić te 6 godzin przed tymi strategicznymi 6 godzinami życia jaja. Nie ma żadnego innego argumentu, który by wyjaśniał czemu my tu nadal wszytkie jesteśmy