Owulacja
Fanka BB :)
Oczywiście, że nie jestEj to może mój pęcherzyk 13 mm w 29dc tez nie jest jeszcze taki zdyskwalifikowany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że nie jestEj to może mój pęcherzyk 13 mm w 29dc tez nie jest jeszcze taki zdyskwalifikowany
Dziękuję! To z tej owulacji odnalezionej dzięki Tobie
Teraz Tobie życzę pięknej kreski od Kropka!
Przekaż panu doktorowi moje pozdrowienia czuję się wróżką chrzestną tego bombelkaTak, tak, to u nas! 34 dc, od owulacji... nie wiadomo tak do końca - jakiś 12/13/14? Bo to ten cykl w którym na monitoringu w 12 dc przy pęcherzyku 13,5 mm usłyszałam "raczej to cykl stracony, raczej z tego nic nie będzie"
Prog w 22 dc - 1,4 i miałam już to olać, nie ma to nie ma, ale dzięki @lady_in_blue zrobiłam jeszcze w 29 dc i tam już było 17,8, czyli po prostu opóźniła się. Patrząc na naszą aktywność to nie dość że w "straconym cyklu", przy morfologii 1% to jeszcze złoty strzał Aż nie wierzę, że te kreski to moje To się doktorek zdzwi
Oby teraz wszystko dobrze było, bo ja to składam się z czarnych myśli, ale nie mogę sobie tak zatruć tego czasu.
W poniedziałek zrobię betę i proga, czy coś jeszcze warto od razu zrobić?
Pokaż
Nie będę pokazywać, nie rozdrapujmy To był autentyczny impuls, sama w środku wiem, że to głupotka i niczego nie zmieni.Nie wiem czy to jest wątek na takie rzeczy....
My też rąbiemy, bo nie sposób przewidzieć jakiekolwiek tendencje. A jak leży w sztapelku to wytrwa nawet kilka sezonów.
Podejrzewam, że medycyna dziwniejsze rzeczy widziała, niczego nie dyskwalifikuj!Ej to może mój pęcherzyk 13 mm w 29dc tez nie jest jeszcze taki zdyskwalifikowany
Przekaż panu doktorowi moje pozdrowienia czuję się wróżką chrzestną tego bombelka
Nie ale miałam histero z cd138 i brałam antybiotyki just in caseDziewczyny czy któraś z was miała zapalenie endometrium ?
Ja próbuje kupić węgiel na pgg od trzech miesięcy i się nie udaje. To jest tak żenujące, ze aż słów brak.Udało nam się z PGG węgiel kupić.
To że pieniądze poszły, nie gwarantuje, że węgiel bedzie.
Kopalnia zamknęła kalendarz na październik. I niewiadomo, kiedy otworzą na listopad, miałam już transport załatwiony .
To są jaja.
Pomijam fakt, że zanim ktoś odebrał telefon na PGG, to 40 minut na infolinii czekałam.