reklama
hachette
Fanka BB :)
No takTylko że wtedy to już nie do mnie :-( Ale nieważne, ważne, żebyście dołączyły wszystkie!!!
Króliczek2610
Zazuu
No wystarczyło konkurs ogłosić
Zróbcie taki gdzie główną nagrodą będzie dużo pieniędzy to nawet ja zorganizuje sobie niepokalane poczęcie
Ej, no przecież było dużo pieniędzy do wygrania .Zróbcie taki gdzie główną nagrodą będzie dużo pieniędzy to nawet ja zorganizuje sobie niepokalane poczęcie
Kurde, nie dodał się załącznik.Kurde, dziewczyny, nie róbcie se jaj! Nam tu cionsz potrzebny na przełamanie! Jest nawet konkurs!
Króliczek2610
Zróbcie taki gdzie główną nagrodą będzie dużo pieniędzy to nawet ja zorganizuje sobie niepokalane poczęcie
Wystarczy kupić na allegro test z fałszywymi kreskami
Swoją drogą moja znajoma dala taki test chłopakowi na dzień chłopaka .... jego mina.... jakby miał na zawał zejść i to nie ze szczęścia
hachette
Ja bym testowała 3 razy dziennie, codziennieCzyli zdrowiejesz
A u mnie 3dpt i zgodnie z przewidywaniami na teście jeszcze nie ma śladu kreski ale to jeszcze nic nie znaczy, bo jest trochę za wcześnie ;p. Jeszcze mnie tracę nadziei ;-).
Jak dacie taki z ekogroszkiem to stary na rzęsach stanie żeby zalać formęZróbcie taki gdzie główną nagrodą będzie dużo pieniędzy to nawet ja zorganizuje sobie niepokalane poczęcie
hachette
Zart na poziomie dna i stu metrów mułuSwoją drogą moja znajoma dala taki test chłopakowi na dzień chłopaka .... jego mina.... jakby miał na zawał zejść i to nie ze szczęścia
Króliczek2610
Ja bym testowała 3 razy dziennie, codziennie
Jak dacie taki z ekogroszkiem to stary na rzęsach stanie żeby zalać formę
Towar deficytowy obecnie lepszy niż kasa
reklama
Króliczek2610
Zart na poziomie dna i stu metrów mułu
Wiesz to było w szkole chyba w 1 technikum więc dla nas to było zabawne wtedy. A że chłopak działał na kilka frontów no to mu się należała nauczka