Owulacja
Fanka BB :)
Na zdrowie!jak tylko dostanę zielone światło to będę się raczyć spermą aż miło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zdrowie!jak tylko dostanę zielone światło to będę się raczyć spermą aż miło
Wyobraziłam sobie, że się oblepiasz od stóp do głów, bo taka tęsknotajak tylko dostanę zielone światło to będę się raczyć spermą aż miło
Tak jak w strasznym filmie, wystrzeli ją i przyklei do sufituWyobraziłam sobie, że się oblepiasz od stóp do głów, bo taka tęsknota
ale ja mam skosy w sypialniTak jak w strasznym filmie, wystrzeli ją i przyklei do sufitu
Chyba @olka11135 pisala ze jeśli owu byla do wczoraj to jeszcze się łapiemy na czerwcowki owu od dzisiaj to lipiecTylko że wtedy to już nie do mnie :-( Ale nieważne, ważne, żebyście dołączyły wszystkie!!!
To szybko spłynieszale ja mam skosy w sypialni
Racja! No to czekam!Chyba @olka11135 pisala ze jeśli owu byla do wczoraj to jeszcze się łapiemy na czerwcowki owu od dzisiaj to lipiec
Wow, w końcu to się wydarzyłoDziewczyny, to ja jednak przyszłam odszczekać ten wczorajszy post:
Zobacz załącznik 1450675
Miałam testować w poniedziałek, ale coś mnie podkusiło