Tak w ogóle to zapraszam na Opolszczyznę.
Prenatalne będziecie mieć za darmoszkę, jak się tu osiedlicie.
Prenatalne będziecie mieć za darmoszkę, jak się tu osiedlicie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co ten październik taki pojebanyJa chciałam tylko napisać, że chyba dostałam okres. W 16dc xD
To ja mam chyba szczęście. Wizyta u mojego lekarza to 240 zł, z czego praktycznie zawsze, jak ma jakieś wątpliwości, to zaprasza jeszcze raz za 2-3-4 dni czy tydzień - za darmo i bez rejestracji. A jak prowadzi się u niego ciążę (prywatnie), to prenatalne robi za darmo (ma certyfikaty).Widzę, że pisałyście o kasie to ja się umówiłam na usg + konsultację za 450zł
A w miejscu w którym chce robić USG prenatalne 550zł xD
@olka11135 co Ty gadasz? Plamienie przeszło w krwawienie? Może te pęknięte pecherzyki jakoś podrażniły otrzewną? Idziesz to skontrolować?
Olka to idziemy łeb w łeb w tym cyklu (tylko Ty miałaś więcej pęcherzyków )Jesteśmy ok. 150km od Wawy bo miał być romantyczny weekend bez starszych dzieci xD
Umówiłam się na jakieś randomowe USG jutro, w poniedziałek i tak miałam mieć konsultację ze swoją lekarką. Także zobaczymy co mi tam powie xD
Ogólnie tak w czwartek wieczorem dosłownie 2 krople krwi, w piątek cały dzień czysto znowu pod wieczór delikatne plamienie ale już większe niż w czwartek. No a dzisiaj jak wstałam to już wygląda jak normalny okres. Będę obserwować. Niby czytałam, że plamienie owulacyjne może trwać do 5 dni, ale to dla mnie jest krwawienie, a nie plamienie. Temperatura spadła (ale ogólnie była niska i świrowała), testy były wczoraj blade. Podałam sobie ovi - więc to też tak trochę jakby ono wywołało mi okres.
W sumie jak bym zaszła teraz w ciąże, to mogę pisać że zaszłam podczas okresu xD
Zobacz załącznik 1450662
To ja mam chyba szczęście. Wizyta u mojego lekarza to 240 zł, z czego praktycznie zawsze, jak ma jakieś wątpliwości, to zaprasza jeszcze raz za 2-3-4 dni czy tydzień - za darmo i bez rejestracji. A jak prowadzi się u niego ciążę (prywatnie), to prenatalne robi za darmo (ma certyfikaty).