lady_in_blue
Fanka BB :)
No i weź chodź na monitoring za takie pieniądzeWidzę, że pisałyście o kasie to ja się umówiłam na usg + konsultację za 450zł
A w miejscu w którym chce robić USG prenatalne 550zł xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i weź chodź na monitoring za takie pieniądzeWidzę, że pisałyście o kasie to ja się umówiłam na usg + konsultację za 450zł
Ja chciałam tylko napisać, że chyba dostałam okres. W 16dc xD
Tak mi test ovu zczytalo
Wiem, ze nic niewiem. , test 16.10 zrobie, 3 dni przed @ powie mi juz cos, a moze okres sie z rego rozkreci i temperatura w dol jutro dalej.
Kurde, dziewczyny, nie róbcie se jaj! Nam tu cionsz potrzebny na przełamanie! Jest nawet konkurs!No bez jaj, to będziemy we 2 takie wyjątkowe.
Jest o co walczyc!!Kurde, dziewczyny, nie róbcie se jaj! Nam tu cionsz potrzebny na przełamanie! Jest nawet konkurs!
Albo masz owulację życia, albo Ci się epicko zagnieżdża, innej opcji nie uznajęEj no bez jaj!!!
Co to się odpier.... w tym miesiącu
Codzien to jakieś cuda !!!
U mnie woda się leje z mychy na pewno nie siki serio dosłownie woda, majtki już kilka razy zmieniałam ....
Pojebany ten miesiąc widzę u wszystkich
Widzę, że pisałyście o kasie to ja się umówiłam na usg + konsultację za 450zł
Kurde, dziewczyny, nie róbcie se jaj! Nam tu cionsz potrzebny na przełamanie! Jest nawet konkurs!
Albo masz owulację życia, albo Ci się epicko zagnieżdża, innej opcji nie uznaję