reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

na moją wizytę u Paśnika też potrzymasz kciuki? 🥺😝😉
Ojaaaa, to już dziś?! Ważny ten 05.10 😀 oczywiście, ze trzymam, o której masz wizytę? Odkabluj wszystko później 😀 ja za miesiąc i już mnie nosi 🙈
I Believe In You GIF

reklama
Zrobiłam se taką dojebaną herbatkę. Zimowa z figą cynamonem, śliwką imbirem, do tego laski cynamonu, goździki, syrop imbirowy, pigwa, miód... A głowę bym dala ze pije gorącą wodę 😂
Jakbyś sobie piachu nasypala to by smakowało tak samo 🤣 ja chyba rok temu straciłam węch i smak w najgorszym możliwym momencie - jak skończyłam gotować całą furę ruskich pierogów 🙈 wyciągnęłam partię z gara, próbuję i myślę sobie - co jest? Smaku 0. Próbuję drugiego- to samo. Wołam starego, on próbuje i mówi, ze lux. Tym oto sposobem spędziłam 5 godzin przy kuchni i mogłam równie dobrze sobie ryj trocinami napchać 🤣🤣 trzask mojej pękającej z żalu doopy było słychać chyba na Sri lance 🤣

reklama
.

Widzialam wczoraj w biedrze ananasa. Dobra, chyba przetestuje w tym cyklu ;)
Jakieś instrukcje konkretne czy po prostu wsuwać go po owu?

Od owulacji nie dalej niz dp 6 dpo. Kluczowe jest jedzenie rdzenia.
Mój patent to kroje w cienkie plastry i później jak pizze w trójkąty dzięki temu nie czuć że sie ten rdzen

Do góry