Ceonis
Fanka BB :)
Tak , koniecznie do kontroli, kiedy pękłTrzymam kciuki żeby tam siedział taki kozak 21mm, żeby wam powiedzieli, że "do dzieła dzisiaj jutro pojutrze" a w czwartek do kontroli czy pękł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak , koniecznie do kontroli, kiedy pękłTrzymam kciuki żeby tam siedział taki kozak 21mm, żeby wam powiedzieli, że "do dzieła dzisiaj jutro pojutrze" a w czwartek do kontroli czy pękł
Dołączam się do poczochrania naszej Lejdi i mam nadzieje, że ta wizyta tchnie w nią pozytywne emocjeTak , koniecznie do kontroli, kiedy pękł
no jak w piątek był 19 mm to chyba jak wszystko dobrze poszło to już powinno być po ewentualnie na granicy ale zobaczymy, organizm to jednak nie matma i różne dziwy się zdarzająTrzymam kciuki żeby tam siedział taki kozak 21mm, żeby wam powiedzieli, że "do dzieła dzisiaj jutro pojutrze" a w czwartek do kontroli czy pękł
spoko, mam jeszcze moni w srodę, więc ja dziś nie będzie pęknięty to w środę pójdęTak , koniecznie do kontroli, kiedy pękł
czyli wychodzi na to, że musi coś urosnąć, żeby był wyrzut LH.
Pytam, bo w zeszłym cyklu urósł pecherzyk, miałam pik, ale nie pęknął i mam ta cholerna torbiel. Chciałabym zobaczyć, czy bez stymulacji coś mi urośnie w tym mies. Wiem, że najlepiej iść na moni, ale coś ostatnio jest problem z terminami w mojej przychodni i chciałabym mieć jakieś alternatywne źródło informacji w razie czego
Wtedy można sobie nawet wykresik strzelićtak wyrzut będziesz miała jak pęcherzyk będzie już gotowy, ale to nie jest gwarancja tego, że pęknie… Ewentualnie badanie hormonów jak @lady_in_blue
czyli jeśli wyjdzie pik, to znaczy, że coś urosło. Nawet, jeśli nie pęknie.tak wyrzut będziesz miała jak pęcherzyk będzie już gotowy, ale to nie jest gwarancja tego, że pęknie… Ewentualnie badanie hormonów jak @lady_in_blue
Grypowo-covidowo po raz trzeci w tym roku.
I mam poleku dość.
Najchętniej do pracy bym poszła.
Ciesz się, bo to nic przyjemnego, a i organizm też jest wtedy obciążony.
do jakiego lekarza chodzisz w Warszawie?to w ogóle nie podlega żadnej wątpliwości xD
ale jade ze Starym, jeżdżenie po centrum Warszawy to dla mnie za dużo
@lady_in_blue dziękuję! Sprowokowałaś mnie, żeby powtórzyć ten progesteron. Tamten był badany w 22dc co było tydzień temu, więc dziś idealnie po 7 dniach i jest 17,8. Czyli jednak owulacja była, tylko opóźniona. Teraz ciekawe co się z tego wyklaruje, bo jeśli trafiliśmy to "złotym strzałem"Ale przecież jak w 12dc miałaś pęcherzyk 13.5mm to on mógł pęknąć nawet około 22dc na co wskazuje trochę ten progesteron. Więc możliwe że właśnie wtedy miałaś owulację. Po co badałaś progesteron w 22 dniu cyklu skoro mniej więcej wtedy mogła wypaść owulacja ?