reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Nic z tego :(

Załączniki

• 20221003_171455.jpg
    20221003_171455.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 98
hej, proszę o kciuki za mój dzisiejszy moni! Żeby był już pęknięty lub żeby pękał zaraz, oby nie zrobil się z niego staruch, który do niczego się nie nadaje 🥺
Ale słuchaj, nawet jak będzie staruch, to przynajmniej będziesz wiedzieć w czym problem. Jeśli pękają za późno, to następnym razem dostaniesz ovi i wtedy pęknie w idealnym czasie 😉

Ale słuchaj, nawet jak będzie staruch, to przynajmniej będziesz wiedzieć w czym problem. Jeśli pękają za późno, to następnym razem dostaniesz ovi i wtedy pęknie w idealnym czasie 😉
tak, tak, wiem. Jakoś podskórnie czuję, że coś złego się dzieje, bo pęcherzyk duży, a owulaki białe. Nie blade. Białe

Ja na szczęście nie chorowałam w tym roku, jak coś to jakieś korzonki, czy katar. Ale poważniejsze infekcje mnie nie łapią na szczęście. Chociaż szkoda bo bym chętnie w łóżku polezala 😁😁😁😁
A u Ciebie coś poważnego?
Grypowo-covidowo po raz trzeci w tym roku.
I mam poleku dość😮‍💨.
Najchętniej do pracy bym poszła.

Ciesz się, bo to nic przyjemnego, a i organizm też jest wtedy obciążony.

reklama
one wychodzą pozytywne przez wyrzut LH, który sprawia, że pęcherzyk peka
czyli wychodzi na to, że musi coś urosnąć, żeby był wyrzut LH.
Pytam, bo w zeszłym cyklu urósł pecherzyk, miałam pik, ale nie pęknął i mam ta cholerna torbiel. Chciałabym zobaczyć, czy bez stymulacji coś mi urośnie w tym mies. Wiem, że najlepiej iść na moni, ale coś ostatnio jest problem z terminami w mojej przychodni i chciałabym mieć jakieś alternatywne źródło informacji w razie czego 😉

Do góry