reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny pierwszy raz w życiu w tym cyklu korzystam z testów owulacyjnych i pół godziny temu pojawiła się naprawdę widoczna druga kreska, wiem że ona musi być mocniejsza od kontrolnej, ale do tej pory nie miałam aż tak widocznej.. chyba, że się nie znam i to tak ma właśnie wyglądać?

Dziś jest 19dc (cykle mam 30-34 dni) nie wiem czy mam powód do radości, ale poprawiło mi to humor, że jednak coś tam może się dziać 🙈
Jak wy to widzicie, jutro dalej testować, jak tak to w jakich porach, ta kreska powinna jutro być ciemniejsza?
Do tej pory robiłam ok godz.11 i 21, a przez ostatnie 2 dni robiłam po 3-4 na dzień 😁

Załączniki

• 350f70c3-ac63-49f0-ba7a-d59aa5f7ce14.jpeg
    350f70c3-ac63-49f0-ba7a-d59aa5f7ce14.jpeg
    48,6 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Dziewczyny pierwszy raz w życiu w tym cyklu korzystam z testów owulacyjnych i pół godziny temu pojawiła się naprawdę widoczna druga kreska, wiem że ona musi być mocniejsza od kontrolnej, ale do tej pory nie miałam aż tak widocznej.. chyba, że się nie znam i to tak ma właśnie wyglądać?

Dziś jest 19dc (cykle mam 30-34 dni) nie wiem czy mam powód do radości, ale poprawiło mi to humor, że jednak coś tam może się dziać 🙈
Jak wy to widzicie, jutro dalej testować, jak tak to w jakich porach, ta kreska powinna jutro być ciemniejsza?
Do tej pory robiłam ok godz.11 i 21, a przez ostatnie 2 dni robiłam po 3-4 na dzień 😁
Według mnie jeszcze ciut do pozytywnego ☺️

Według mnie jeszcze ciut do pozytywnego ☺️
korzystam z tych testów także też nie wiem czy one są dobre 😁 ale jutro zrobię też innej marki 😉
Jedynie co to ja sikam co godzinę praktycznie więc to pewnie też wpływa na wynik..

Załączniki

• f0533e2d-861d-4da2-83db-f0d5ddc6dedb.jpeg
    f0533e2d-861d-4da2-83db-f0d5ddc6dedb.jpeg
    38,3 KB · Wyświetleń: 57
Hej haj heloł!l w październiku! przepowiednia od pozamacicznej wariatki!
Wy staraczki październikowe, jako, że moje jajowody nie do końca są zdrowe!😎
Niech plemniki Waszych partnerów uderzą w głowę!
Głowę jajeczkową rzecz jasna!
Bo w terminie na teście czerwona krecha ma być masna!🐽
A, że policja👮 nad Wami trzyma pieczę to w październiku wysikacie czerwoną krechę joooooł😎😁(i tutaj wchodzi emotka z gadu gadu z 2000r <sex>)😁🧠⛰️☝️😈
Dziś jadę w moje śląskie strony pobawić się z moimi laskami w sumie od ponad 1.5r czyli od przeprowadzki więc taaaaak zaaaa Was wypiję, że testowych reklamacji nie przyjmuję 😎 poza tym! Jak w testowych deklaracjach nie będzie pozytywów to nakładam na Was mandaty!! A paragraf wymyślę w trakcie ☝️🤫🤯❤️😘

reklama
hejo, ja chciałam Wam dać update z monitoringu.
Cykle mam 28 - 30 dni, dziś 9dc.. Endo 10mm, a pęcherzyk dominujący 19 mm. Więc nie wiem czy będzie jakaś przyspieszona owulka czy to jakaś anomalia. W każdym razie w weekend wsiadam na trzon i robię xD
Dodam, że owukaki są praktycznie białe.
A ja myślę, że to będzie jak w filmie Sniper, jak jebnie to ino roz! Trzymam kciuki i dupczcie się ile w Was tylko seksualnej ochoty! 😈

Do góry