reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziękuję Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi 🌹@olka11135 , też trzymam kciuki za jutro!

A powiem Wam ,że postanowiłam pomęczyć się z kalendarzykiem premom. Tu są testy, i temperatura jednocześnie. Nie wiele z tego rozumiem, ale moze wy wyciągniecie jakieś ciekawe wnioski z tego, co przedstawia wykres. Zawsze to dla nauki 😂😉😜
Gorna kreska to temperatura
Dolna kreska testy owu

Wykresów temperatury za bardzo nie umiem odczytywać, ale w zeszłym miesiącu też wrzucałam testy owu w premom i najciemniejszą kreskę miałam oznaczoną jako "Peak", u Ciebie jest podpisania jako "High", więc może aplikacja "czeka" jeszcze na jakieś wyraźniejsze wskazanie testu?

reklama
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi 🌹@olka11135 , też trzymam kciuki za jutro!

Wykresów temperatury za bardzo nie umiem odczytywać, ale w zeszłym miesiącu też wrzucałam testy owu w premom i najciemniejszą kreskę miałam oznaczoną jako "Peak", u Ciebie jest podpisania jako "High", więc może aplikacja "czeka" jeszcze na jakieś wyraźniejsze wskazanie testu?
Też mam wrażenie, że powinna być mocniejsza. Najgorzej, ze teraz testy ciagle wychodzą bladziutkie, tego dnia gdy test wyszedł z dwoma wyraznymi kreskami pobolewało mnie podbrzusze dlatego zaciekawił mnie ten akurat dzień.

U mnie wszystko okaże się jutro. Temperaturę mam raczej słabą jak na owu - ale jestem przeziębiona więc nie biorę tego za bardzo pod uwagę. Owulaki może uda mi się kupić jutro. W każdym razie koło 12 mam USG to dowiem się co i czy w ogóle coś wyhodowałam przy stymulacji zastrzykami.
Ogólnie czuję cały czas podbrzusze i mam takie wrażenie pełności ale to wiadomo, pewnie se wmawiam głupoty :p

U mnie to jakby też kompromis bo mi się marzy 4 dzieci, a Stary pewnie na 4 nie pójdzie a tu jakby nie będzie miał wyboru bo jedno gratis :D

Ja idę do różnych bo mi się mój lekarz tak nie zgrywa, żebym co 2 dni mogła u niego być. Po prostu mówię, że proszę o USG bo boli mnie brzuch i chce wiedzieć co tam się dzieję, poproszę o opis co, gdzie, jak i po co oraz fotki i tyle :) Dla mnie to też oszczędność bo połowę zrobię z lux med gdzie mam pakiet z pracy. A od razu odpowiadając na Twoje kolejne pytanie idę jutro 9dc i potem 11 i 13 - ale poza tym jutrzejszym to będę sobie korygować w razie czego
Mój z kolei chce max dwójkę, a ja bym chciała tak raczej trójeczkę. Więc liczę na bliźniaki przy pierwszym strzale, a potem ojeeeej, jeszcze jedno, no to się porobiło... :p

A powiem Wam ,że postanowiłam pomęczyć się z kalendarzykiem premom. Tu są testy, i temperatura jednocześnie. Nie wiele z tego rozumiem, ale moze wy wyciągniecie jakieś ciekawe wnioski z tego, co przedstawia wykres. Zawsze to dla nauki 😂😉😜
Gorna kreska to temperatura
Dolna kreska testy owu
Też w tym cyklu bawię się ta aplikacja :D

Załączniki

• Screenshot_2022-09-30-21-31-50-88_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2022-09-30-21-31-50-88_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    273,2 KB · Wyświetleń: 71
  • Screenshot_2022-09-30-21-31-41-04_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2022-09-30-21-31-41-04_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    154,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry