Owulacja
Fanka BB :)
@olka11135 czy my się znamy prywatnie? Ja też mam wybrane imiona. Stasia albo Michał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Działasz coś??W co ty wierzysz ja wyczuwam duża ilość w październiku ale No nie u mnie.
No i ja tam będę razem ze swoim pozytywnym testem. Na COVID .
Kurczę, chyba masz rację. Ja zacznę się może już udzielać. Niech mnie poznają nowe koleżanki xD.
Ja już czytam ale mi z kalkulatora tak jak Olce wychodzi 1 lipca a też każde z dzieci rodziłam tydzień po terminie więc nie przewiduje czerwcaMoże lepiej zacząć już czytać, żeby potem nie trzeba było nadrabiać
Działam od ponad 3 lat i nic nie działałamDziałasz coś??
Dawaj!Mamy testowanie w ten sam dzień to może razem się poudzielamy
Dawaj!
Napiszę: Hej dziewczyny, wczoraj wyszedł mi pozytywny test na COVID.
Jak ciążowy wyjdzie pozytywny, to termin będę miała na 15.06.
Ja jak nie liczę to mam koniec czerwca, a małż już postanowił, że będzie Daniel i SamuelBonzur
Ja mam mieć owulację za tydzień. Termin z okresu wypadnie mi na 30.06, z tejże owulacji 01.07
Ponieważ ja nie mam tendencji to wcześniejszych porodów, a wręcz przeciwnie w poprzednim wcieleniu najpewniej byłam słoniem to tegoż 01.07 to ja zacznę dopiero torbę do szpitala pakować
Także razem z moimi bliźniętami Michaliną i Stasiem zakładamy lipcówki 2023
Na pewno nas miło przyjmą, ale co sobie pomyślą, to ich słodka tajemnica xD. Zrobią prywatny wątek i nas tam nie będzie.Haha a ja dodam : a ja tu za koleżanką przyszłam bo nie wiedziałam gdzie się podziać”
Dużo zdrówka, tez miałam covida 2 miesiące temu.