Nel331
Fanka BB :)
Nie ma problemu, domaluje CiNie ma takiej opcji. Ja mam wtedy urodziny i w ramach prezentu widzę u Ciebie dwie kreski na teście ciążowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma problemu, domaluje CiNie ma takiej opcji. Ja mam wtedy urodziny i w ramach prezentu widzę u Ciebie dwie kreski na teście ciążowym
No i ja tam będę z moimi kreskami jak dla Olki domaluje. Zobaczysz.Ej dziewczyny jest już wątek czerwcowe mamy
Czeka na nas wszystkie, aż dołączymy i oby była to prawda zaklinam przyszłość.Ej dziewczyny jest już wątek czerwcowe mamy
Może lepiej zacząć już czytać, żeby potem nie trzeba było nadrabiaćEj dziewczyny jest już wątek czerwcowe mamy
Ej dziewczyny jest już wątek czerwcowe mamy
Same się domalują przed upływem 5 minutNo i ja tam będę z moimi kreskami jak dla Olki domaluje. Zobaczysz.
Bonzur.Bonzur
Ja mam mieć owulację za tydzień. Termin z okresu wypadnie mi na 30.06, z tejże owulacji 01.07
Ponieważ ja nie mam tendencji to wcześniejszych porodów, a wręcz przeciwnie w poprzednim wcieleniu najpewniej byłam słoniem to tegoż 01.07 to ja zacznę dopiero torbę do szpitala pakować
Także razem z moimi bliźniętami Michaliną i Stasiem zakładamy lipcówki 2023
W co ty wierzysz ja wyczuwam duża ilość w październiku ale No nie u mnie.Same się domalują przed upływem 5 minut
No i ja tam będę razem ze swoim pozytywnym testem. Na COVID .Ej dziewczyny jest już wątek czerwcowe mamy
Kurczę, chyba masz rację. Ja zacznę się może już udzielać. Niech mnie poznają nowe koleżanki xD.Może lepiej zacząć już czytać, żeby potem nie trzeba było nadrabiać