reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Właśnie uświadomiłam sobie jeden z idiotycznych powodów, dla których chciałabym zaciążyć - kupno innych tabsów. Od ponad roku profilaktycznie żrę te dla pierwszego trymestru, zamawiam z tego samego miejsca, ile można. Czuję, że jak zamówię te dla drugiego to cała apteka odstawi taniec radości 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja przy pierwszych staraniach jadłam Femibion 0 przez trzy lata i jak zaszłam i zmieniłam je na Femibion 1 to mi tej zerówki zostało ponad blister 😁😁

@olka11135 , możesz mi wpisać 🩸.

Na papierze bardzo czerwono😒.

Jedyny pozytyw tej sytuacji, to w październiku jeszcze zatestuję.

Coś jest nie tak z moim cyklem, bo to o dwa dni za wcześnie.
Przed poronieniem było, jak w szwajcarskim zegarku 28 dni.
Teraz znowu przesunięcie.
24 dni trwał mój cykl🤔. Coś po tym poronieniu szwankuje.
Naprawdę jest to dziwne, zwłaszcza że kiedyś, kiedyś miałam tendencję do za długich cykli.
O nieeeeeeee
Tylko nie pociągnij mnie za sobą 😏😏

Dzień dobry! Słuchajcie taki mam wzdęty brzuch i się tak zastanawiam może jednak będzie ta owu , brałam w tym cyklu miovella, na monitoringu nie byłam a może tam w środku kilka pęcherzyków się ściga który będzie dominujący i jest ich kilka 😱😱😱. Bez kitu nam wzdęcia jak przed @ 😱

Ogólnie to wczoraj były seksy i znów nam syn wparował i pyta : co to za dźwięk ?? Co robicie młotkiem ! 🙈🤣🤣🤣 A to stary tak się nakręcił że aż łóżko Napier...dalało o szafę 😁😁😁😁🥳
U nas tez trzeszczy loże małżeńskie 😁😂🤭 i zawsze szukamy pozycji, podczas której trzeszczy minimalnie i włączamy glosno netfliksa 😂🤣😂🤣🤷‍♀️😉

reklama
Do góry