reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
@olka11135 , możesz mi wpisać 🩸.

Na papierze bardzo czerwono😒.

Jedyny pozytyw tej sytuacji, to w październiku jeszcze zatestuję.

Coś jest nie tak z moim cyklem, bo to o dwa dni za wcześnie.
Przed poronieniem było, jak w szwajcarskim zegarku 28 dni.
Teraz znowu przesunięcie.
24 dni trwał mój cykl🤔. Coś po tym poronieniu szwankuje.
Naprawdę jest to dziwne, zwłaszcza że kiedyś, kiedyś miałam tendencję do za długich cykli.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Słuchajcie taki mam wzdęty brzuch i się tak zastanawiam może jednak będzie ta owu , brałam w tym cyklu miovella, na monitoringu nie byłam a może tam w środku kilka pęcherzyków się ściga który będzie dominujący i jest ich kilka 😱😱😱. Bez kitu nam wzdęcia jak przed @ 😱

Ogólnie to wczoraj były seksy i znów nam syn wparował i pyta : co to za dźwięk ?? Co robicie młotkiem ! 🙈🤣🤣🤣 A to stary tak się nakręcił że aż łóżko Napier...dalało o szafę 😁😁😁😁🥳

@olka11135 , możesz mi wpisać 🩸.

Na papierze bardzo czerwono😒.

Jedyny pozytyw tej sytuacji, to w październiku jeszcze zatestuję.

Coś jest nie tak z moim cyklem, bo to o dwa dni za wcześnie.
Przed poronieniem było, jak w szwajcarskim zegarku 28 dni.
Możesz mnie wpisać 29.10. na kolejne testowanie.
Miejmy nadzieję, że będzie jakiś duszek przed Halloween 👻🎃.

reklama
Możesz mnie wpisać 29.10. na kolejne testowanie.
Miejmy nadzieję, że będzie jakiś duszek przed Halloween 👻🎃.
no Ty chociaż możesz liczyć na kolejny cykl, ja raczej na ten nie bardzo, a to dopiero 6 dzień 🙈Kto wie, może na następny też nie będę mogła liczyć..
dowiem się jutro jak tam moja torbiel. Oby tylko obyło się bez operacji. Mogłabym ewentualnie laparo mieć, może by mi na przyszłość przy owulacjach pomogła

Do góry