hachette
Fanka BB :)
No i super, to dzisiaj jesteś 0+0tc zjedz coś dobrego i piwkiem popij żeby plemniki wiedziały, ze warto tam zostaćno lepiej niech pęka już bo właśnie seks był i zachodzę w ciążę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i super, to dzisiaj jesteś 0+0tc zjedz coś dobrego i piwkiem popij żeby plemniki wiedziały, ze warto tam zostaćno lepiej niech pęka już bo właśnie seks był i zachodzę w ciążę
Chyba 2+0tcNo i super, to dzisiaj jesteś 0+0tc zjedz coś dobrego i piwkiem popij żeby plemniki wiedziały, ze warto tam zostać
Dokładnie to teraz czynię. Nie żałuje niczego!!No i super, to dzisiaj jesteś 0+0tc zjedz coś dobrego i piwkiem popij żeby plemniki wiedziały, ze warto tam zostać
Możesz mnie wpisać 29.10. na kolejne testowanie.@olka11135 , możesz mi wpisać .
Na papierze bardzo czerwono.
Jedyny pozytyw tej sytuacji, to w październiku jeszcze zatestuję.
Coś jest nie tak z moim cyklem, bo to o dwa dni za wcześnie.
Przed poronieniem było, jak w szwajcarskim zegarku 28 dni.
Mow za siebie ja należę do tej mniejszości która stosowała facelle nienawidzę za to kasetkowych pinków - jakie to jest dziadostwo to głowa małapamiętaj, że w nienawiści do facelle tak zostałyśmy wychowane
Policja już przyjechałaiiiiii....... do prokuratury!!!
no Ty chociaż możesz liczyć na kolejny cykl, ja raczej na ten nie bardzo, a to dopiero 6 dzień Kto wie, może na następny też nie będę mogła liczyć..Możesz mnie wpisać 29.10. na kolejne testowanie.
Miejmy nadzieję, że będzie jakiś duszek przed Halloween .