reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Właśnie uświadomiłam sobie jeden z idiotycznych powodów, dla których chciałabym zaciążyć - kupno innych tabsów. Od ponad roku profilaktycznie żrę te dla pierwszego trymestru, zamawiam z tego samego miejsca, ile można. Czuję, że jak zamówię te dla drugiego to cała apteka odstawi taniec radości 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja przy pierwszych staraniach jadłam Femibion 0 przez trzy lata i jak zaszłam i zmieniłam je na Femibion 1 to mi tej zerówki zostało ponad blister 😁😁

@olka11135 , możesz mi wpisać 🩸.

Na papierze bardzo czerwono😒.

Jedyny pozytyw tej sytuacji, to w październiku jeszcze zatestuję.

Coś jest nie tak z moim cyklem, bo to o dwa dni za wcześnie.
Przed poronieniem było, jak w szwajcarskim zegarku 28 dni.
Teraz znowu przesunięcie.
24 dni trwał mój cykl🤔. Coś po tym poronieniu szwankuje.
Naprawdę jest to dziwne, zwłaszcza że kiedyś, kiedyś miałam tendencję do za długich cykli.
O nieeeeeeee
Tylko nie pociągnij mnie za sobą 😏😏

Dzień dobry! Słuchajcie taki mam wzdęty brzuch i się tak zastanawiam może jednak będzie ta owu , brałam w tym cyklu miovella, na monitoringu nie byłam a może tam w środku kilka pęcherzyków się ściga który będzie dominujący i jest ich kilka 😱😱😱. Bez kitu nam wzdęcia jak przed @ 😱

Ogólnie to wczoraj były seksy i znów nam syn wparował i pyta : co to za dźwięk ?? Co robicie młotkiem ! 🙈🤣🤣🤣 A to stary tak się nakręcił że aż łóżko Napier...dalało o szafę 😁😁😁😁🥳
U nas tez trzeszczy loże małżeńskie 😁😂🤭 i zawsze szukamy pozycji, podczas której trzeszczy minimalnie i włączamy glosno netfliksa 😂🤣😂🤣🤷‍♀️😉

reklama
Do góry