Agnes4312
Moderator
A jak! Porządek musi byćJa wiem też że @Agnes4312 to niezła pogromczyni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak! Porządek musi byćJa wiem też że @Agnes4312 to niezła pogromczyni
Jak chcesz, mogę Ci pokazać moje ⏸ sprzed godzinyCiekawe która pierwsza pokaże nam swoje
Nie mogę się doczekać codzien zanim wejdę na forum to czytam pierwsza stronę i podpatruje czy którejś się udało
Aż mi się przypomniał jakiś super artykuł z fb: jej partner myślał, ze miała covid, a pokazała mu test ciążowyJak chcesz, mogę Ci pokazać moje ⏸ sprzed godziny
Tylko nie o takie tutaj chodzi, bo na ten test się smarka, a nie sika, ale są mocne xD.
Równie mocne, jak dzisiejszy owulak @Zazuu .
Szalejcie , tylko żebyś nie zapomniała, że jutro "nasza" wizyta ️.Rzuciłam Staremu temat, że zrobiłabym sobie ciepłą kąpiel i zaproponował, że pójdzie kupić sól do kąpieli i wino także może się okazać, że przejdę z trybu pauzującego na tryb testujący
Jak chcesz, mogę Ci pokazać moje ⏸ sprzed godziny
Tylko nie o takie tutaj chodzi, bo na ten test się smarka, a nie sika, ale są mocne xD.
Nie zapomnę jak mąż stwierdził ze wyszły mi kreski mocniejsze jak wtedy jak „myslalam ze jestem w ciąży” (a miałam biochem) XDJak chcesz, mogę Ci pokazać moje ⏸ sprzed godziny
Nie zapomnę jak mąż stwierdził ze wyszły mi kreski mocniejsze jak wtedy jak „myslalam ze jestem w ciąży” (a miałam biochem) XD
A co do testu pozytywnego - jakby to był covidowy to bym uznał ze jest dodatni XD
I drugi tytuł pasujący: „Myślał, że ją zaraził Covidem, a ona była w ciąży.”Aż mi się przypomniał jakiś super artykuł z fb: jej partner myślał, ze miała covid, a pokazała mu test ciążowy