reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

jak pięknie urosła!

Mi się śniły dwie kreski i przez to obudziłam się o 5. Zrobiłam test. I biało :-(
Wyjątkowo bardzo mi smutno. Ten sen mi narobił nadzieji.

Będę jeszcze testować… :-/
Mnie dwie kreski się dość często śnią i znam ten ból kiedy robi się test i okazuje die że sen nie był proroczy 😥

reklama
@LaLaLaKoala , jak pójdziesz do lekarza i nadal będziesz miała zatkany nos, to polecamy z całą rodziną te krople.

Ja dziś zaaplikowałam i ulga praktycznie po godzinie. Nie mam kataru, ale mam okropnie zatkany nos.
Niech Ci przepisze, bo one tylko z przepisu lekarza.

Załączniki

• 6AF2CE4A-DBA9-4DBB-8938-7C4C5C869A6B.jpeg
    6AF2CE4A-DBA9-4DBB-8938-7C4C5C869A6B.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 91
Też miałam nadzieję, że po poronieniu szybko pójdzie…
Jak widać los ma inne plany, swoje trzeba odrobić.
kurczę.. dziwi mnie to, ze wcześniej się udało, a teraz nic 🤷‍♀️
Tez myślałam ze po poronieniu szybko zaskoczę. Niby ciąża była to znaczy, że wszystko działa. Eh..
Poronienie w sierpniu, i działamy.
kurde, a mówią że po poronieniu szybko idzie. No nie zawsze jak widać..
Moja kuzynka jak kiedyś się starała o swoje bobo to chyba z 7 razy poroniła. Pamiętam jak dziś, że miała taka depresje że odpychała wszystkich wokół.

Jezu, trzymam za Was dziewczyny kciuki.

reklama
kurde, a mówią że po poronieniu szybko idzie. No nie zawsze jak widać..
Moja kuzynka jak kiedyś się starała o swoje bobo to chyba z 7 razy poroniła. Pamiętam jak dziś, że miała taka depresje że odpychała wszystkich wokół.

Jezu, trzymam za Was dziewczyny kciuki.
Ja poroniłam w maju i nadal się nie udało.. Też mi się wydawało, że szybko się może udać zaraz po i też się nadal czasem głowię: dlaczego???
Niby jak raz się uda, to jest to w takim razie możliwe by zajść, ale ja nadal nie jestem w stanie ogarnąć, co mogło pójść nie tak i dlaczego dalej nie wychodzi…

Do góry