Sylwanka89
Fanka BB :)
GratulacjeMelduje wykonanie testu dzisiaj
Powiem Wam, że jeszcze sama w to nie wierze...Zobacz załącznik 1458162
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMelduje wykonanie testu dzisiaj
Wow! Super! Gratki, teraz tylko lecieć na badania ()!Melduje wykonanie testu dzisiaj
Tylko bez przytulania! Mają być seksy!
Gratulacje! Eleganckie kreskiMelduje wykonanie testu dzisiaj
Wydaje mi się, że to 13dpo, teoretycznie jutro powinnam dostać okresWow! Super! Gratki, teraz tylko lecieć na badania ()!
Odczarowujecie październik.
Który to dpo?
A jak się czujesz? Jesteśmy podobnie kilka dni po?No i właśnie dlatego wolę czekać z testowaniem do @.
Za dużo nadziei i myśli byłoby przy takich znikających kreskach.
No ja teoretycznie jestem 11 dpo, jestem w 25 dc, tamten ból jajnika i pozytywny test owulacyjny to jakaś anomalia.A jak się czujesz? Jesteśmy podobnie kilka dni po?
W zeszlym cyklu 20 dnia dostałam @ i dziś pobolewa mnie podbrzusze, czuje ciągle coś nieokreslonego, ale nie mocno. Myślę, ze organizm zapamietał ten 20dc i dzisiaj przypomina sobie i mi o tym.
Omg cudownie, piękna krecha gratuluję ❤❤❤❤Melduje wykonanie testu dzisiaj
Wydaje mi się że dzisiaj 13dpo. W październiku pierwszy raz robiłam testy owulacyjne i pik wypadał na piątek dwa tyg temu co nie zmienia faktu, że ja mam długie cykle po ostatniej stracie bo trwają średnio 35-38 dni.Omg cudownie, piękna krecha gratuluję ❤❤❤❤
Ile dni po? Kiedy była owulacja?
Gratulacje! długo w ogóle się starałaś?Melduje wykonanie testu dzisiaj