reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Cześć rzadko się odzywam ale muszę napisać z swojej perspektywy odnośnie chęci posiadania dziecka. Ja mam 17 miesięcznego syna i dwa poronienia za sobą (w maju i we wrześniu ciąża pozamaciczna). Jak widac chęć posiadania drugiego dziecka i determinacja jest😉. Tu jednak jest u mnie takie odczucie że tak bardzo chcę drugiego dziecka bo wiem jak cudownie jest być mamą. I tu zgadzam się z Lady caru, choć moja chęć posiadania kolejnego maluszka jest ogromna bo wiem jakie to szczęście to ja już je mam i czuję i chciałabym żeby kazda kobieta, która pragnie być mamą mogła sama poznać z autopsji to uczucie i ta radość (i problemy😁) bo ja już wiem jak się obcalowuje małe paluszki a tu jest ogrom kobiet, którym życzę żeby mogły tego doświadczyć ❤️

uwielbiam pjeski 😍😍😍😍😍 u mnie była taka „patologiczna” więź z psiakiem, że chciałam żeby miał po prostu u nas jak w pałacu - to w czasie seksów nawet siedział na końcu łóżka i patrzył co się odpierdziela 😂😂😂😂😂😂 potem dostałam zjeby od męża, że jednak to nie jest w porządku, że młody na nas kuka 😂😂😂😂
Coś na ten temat wiemy.

Już na jednych kreskach pisałam o tym, że my musieliśmy wybierać część łóżka, na której nie spała Kotynka, żeby jej nie przeszkadzać😅.
I tak potrafiła w trakcie ocierać się o nas, mruczeć, domagać czułości, lizać, a szczytem było to, gdy położyła się na moim mężu 🫢.

Pierwszy seks przy niej był dziwny, bo my tak cichutko się zachowywaliśmy, jakby to dziecko spało😂.

A propos naszych trzech rodzynków:
@Sylwanka89 , @keisa92 , @Klaudia126 jak się czujecie?
Co w ogóle u Was słychać?
Kochana u mnie dobrze . Dziękuje za pamięć . Codziennie czytam czy któraś zobaczyła dwie kreski . U mnie duży brak apetytu waga spada . Beta podskoczyła z 85 na 574 w ciągu 96h . Pracuje i czasu na wszystko mało w pracy młyn i zimno ,ze boje się żeby grypa nie złapała .

Synek zasnął, mąż na pogrzebie mnie chyba przeziębienie łapie o tak siedzę sobie pod kocem i czytam inne fora z nudów 🙂 no i doszłam do wniosku że u nas dziewczyny są normalne 🤣🤣
Otóż czytałam dyskusję dziewczyn ( jakieś stare forum kafeteria z 2018roku) które kłócą się bo jedna na 100%uważa że jest w ciąży, ale wszystkie testy które kupiła są negatywne ( a wymieniła chyba z 20 nazw), ale ona ma objawy ciąży!!! I to jest najśmieszniejsze: mrowi ja jedna pierś, a raczej sutek, który zmienił kolor na biały, i piersi pokryły się ciemnymi żyłami, bolą ja plecy na dole, sika co 2 godziny i uwaga !!! Ma chęć na wodę gazowana a nie lubi takiej wody 🤣 ma wzdęcia, biegunkę i obrzęk nóg tzn nie mieszczą jej się stopy w buty na obcasie... Aaaaaa i jeszcze nie mieści się w swoje jeansy które kupiła w tym miesiącu ....
Ale najlepsze jest to, że ona jest 9dni po stosunku!!! Nie wie kiedy była owulacja, czy w ogóle była bo nie robi testów. Ale jeden jedyny raz się z narzeczonym kochała 9dni temu. 🤣🤣🤣🤣🤣 Ta druga jej pisze że może wirusa złapała, że na objawy za wcześnie itd... no ale niestety rozmowa się urwała i nie ma zakończenia 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ a ja się tak wyciągnęłam w ten wątek 🍿🍿🍿🍿

reklama
Synek zasnął, mąż na pogrzebie mnie chyba przeziębienie łapie o tak siedzę sobie pod kocem i czytam inne fora z nudów 🙂 no i doszłam do wniosku że u nas dziewczyny są normalne 🤣🤣
Otóż czytałam dyskusję dziewczyn ( jakieś stare forum kafeteria z 2018roku) które kłócą się bo jedna na 100%uważa że jest w ciąży, ale wszystkie testy które kupiła są negatywne ( a wymieniła chyba z 20 nazw), ale ona ma objawy ciąży!!! I to jest najśmieszniejsze: mrowi ja jedna pierś, a raczej sutek, który zmienił kolor na biały, i piersi pokryły się ciemnymi żyłami, bolą ja plecy na dole, sika co 2 godziny i uwaga !!! Ma chęć na wodę gazowana a nie lubi takiej wody 🤣 ma wzdęcia, biegunkę i obrzęk nóg tzn nie mieszczą jej się stopy w buty na obcasie... Aaaaaa i jeszcze nie mieści się w swoje jeansy które kupiła w tym miesiącu ....
Ale najlepsze jest to, że ona jest 9dni po stosunku!!! Nie wie kiedy była owulacja, czy w ogóle była bo nie robi testów. Ale jeden jedyny raz się z narzeczonym kochała 9dni temu. 🤣🤣🤣🤣🤣 Ta druga jej pisze że może wirusa złapała, że na objawy za wcześnie itd... no ale niestety rozmowa się urwała i nie ma zakończenia 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ a ja się tak wyciągnęłam w ten wątek 🍿🍿🍿🍿

Niczym nie różni się to od naszych aparatek z pryszczem przed owulacją jako objaw ciąży i gazującą macicą jako wykluczenie poronienia😂

Do góry