reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Cześć rzadko się odzywam ale muszę napisać z swojej perspektywy odnośnie chęci posiadania dziecka. Ja mam 17 miesięcznego syna i dwa poronienia za sobą (w maju i we wrześniu ciąża pozamaciczna). Jak widac chęć posiadania drugiego dziecka i determinacja jest😉. Tu jednak jest u mnie takie odczucie że tak bardzo chcę drugiego dziecka bo wiem jak cudownie jest być mamą. I tu zgadzam się z Lady caru, choć moja chęć posiadania kolejnego maluszka jest ogromna bo wiem jakie to szczęście to ja już je mam i czuję i chciałabym żeby kazda kobieta, która pragnie być mamą mogła sama poznać z autopsji to uczucie i ta radość (i problemy😁) bo ja już wiem jak się obcalowuje małe paluszki a tu jest ogrom kobiet, którym życzę żeby mogły tego doświadczyć ❤️

uwielbiam pjeski 😍😍😍😍😍 u mnie była taka „patologiczna” więź z psiakiem, że chciałam żeby miał po prostu u nas jak w pałacu - to w czasie seksów nawet siedział na końcu łóżka i patrzył co się odpierdziela 😂😂😂😂😂😂 potem dostałam zjeby od męża, że jednak to nie jest w porządku, że młody na nas kuka 😂😂😂😂
Coś na ten temat wiemy.

Już na jednych kreskach pisałam o tym, że my musieliśmy wybierać część łóżka, na której nie spała Kotynka, żeby jej nie przeszkadzać😅.
I tak potrafiła w trakcie ocierać się o nas, mruczeć, domagać czułości, lizać, a szczytem było to, gdy położyła się na moim mężu 🫢.

Pierwszy seks przy niej był dziwny, bo my tak cichutko się zachowywaliśmy, jakby to dziecko spało😂.

A propos naszych trzech rodzynków:
@Sylwanka89 , @keisa92 , @Klaudia126 jak się czujecie?
Co w ogóle u Was słychać?
Kochana u mnie dobrze . Dziękuje za pamięć . Codziennie czytam czy któraś zobaczyła dwie kreski . U mnie duży brak apetytu waga spada . Beta podskoczyła z 85 na 574 w ciągu 96h . Pracuje i czasu na wszystko mało w pracy młyn i zimno ,ze boje się żeby grypa nie złapała .

Synek zasnął, mąż na pogrzebie mnie chyba przeziębienie łapie o tak siedzę sobie pod kocem i czytam inne fora z nudów 🙂 no i doszłam do wniosku że u nas dziewczyny są normalne 🤣🤣
Otóż czytałam dyskusję dziewczyn ( jakieś stare forum kafeteria z 2018roku) które kłócą się bo jedna na 100%uważa że jest w ciąży, ale wszystkie testy które kupiła są negatywne ( a wymieniła chyba z 20 nazw), ale ona ma objawy ciąży!!! I to jest najśmieszniejsze: mrowi ja jedna pierś, a raczej sutek, który zmienił kolor na biały, i piersi pokryły się ciemnymi żyłami, bolą ja plecy na dole, sika co 2 godziny i uwaga !!! Ma chęć na wodę gazowana a nie lubi takiej wody 🤣 ma wzdęcia, biegunkę i obrzęk nóg tzn nie mieszczą jej się stopy w buty na obcasie... Aaaaaa i jeszcze nie mieści się w swoje jeansy które kupiła w tym miesiącu ....
Ale najlepsze jest to, że ona jest 9dni po stosunku!!! Nie wie kiedy była owulacja, czy w ogóle była bo nie robi testów. Ale jeden jedyny raz się z narzeczonym kochała 9dni temu. 🤣🤣🤣🤣🤣 Ta druga jej pisze że może wirusa złapała, że na objawy za wcześnie itd... no ale niestety rozmowa się urwała i nie ma zakończenia 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ a ja się tak wyciągnęłam w ten wątek 🍿🍿🍿🍿

reklama
Synek zasnął, mąż na pogrzebie mnie chyba przeziębienie łapie o tak siedzę sobie pod kocem i czytam inne fora z nudów 🙂 no i doszłam do wniosku że u nas dziewczyny są normalne 🤣🤣
Otóż czytałam dyskusję dziewczyn ( jakieś stare forum kafeteria z 2018roku) które kłócą się bo jedna na 100%uważa że jest w ciąży, ale wszystkie testy które kupiła są negatywne ( a wymieniła chyba z 20 nazw), ale ona ma objawy ciąży!!! I to jest najśmieszniejsze: mrowi ja jedna pierś, a raczej sutek, który zmienił kolor na biały, i piersi pokryły się ciemnymi żyłami, bolą ja plecy na dole, sika co 2 godziny i uwaga !!! Ma chęć na wodę gazowana a nie lubi takiej wody 🤣 ma wzdęcia, biegunkę i obrzęk nóg tzn nie mieszczą jej się stopy w buty na obcasie... Aaaaaa i jeszcze nie mieści się w swoje jeansy które kupiła w tym miesiącu ....
Ale najlepsze jest to, że ona jest 9dni po stosunku!!! Nie wie kiedy była owulacja, czy w ogóle była bo nie robi testów. Ale jeden jedyny raz się z narzeczonym kochała 9dni temu. 🤣🤣🤣🤣🤣 Ta druga jej pisze że może wirusa złapała, że na objawy za wcześnie itd... no ale niestety rozmowa się urwała i nie ma zakończenia 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ a ja się tak wyciągnęłam w ten wątek 🍿🍿🍿🍿

Niczym nie różni się to od naszych aparatek z pryszczem przed owulacją jako objaw ciąży i gazującą macicą jako wykluczenie poronienia😂

Do góry